Iphone-helping ugly people have sex since 2005

Adolescenții plini de coșuri cauzate de armatele de hormoni care le tropăie prin vene, n-aveau nici un fel de șansă la femei. Până acum. Trebuiau să facă eforturi uriașe. Să stea nopți întregi prin cluburi și să urmărească vreo gazelă mai slăbită de alcool sau alte substanțe, și să atace timid… În speranța că vor avea și ei parte de un mic sărut sau o pipăială pe-ntuneric, să poată povesti ceva a doua zi celor ca ei. Erau condamnați la marginalizare. Dacă nu aveai mușchi, bani și un look căt de căt erai un paria. Un renegat. Trebuiau să bea ei întâi o cantitate de alcool ca să facă față ratei de refuz de 99 %. Apoi trebuiau cumva să imbete și gazela. Sau să o lase să se îmbete singură. Dar toate acestea necesitau timp și răbdare. Până acum.

Până la iPhone.

Dacă ai un iPhone într-un club ești rege! Nu poți vorbi că e muzica tare. Fizicul și freza nu te ajută deloc. Țoale de firma- sanchi nu ai neam că ești rupt în cot de sărac. Daaarrr… Tu ai iPhone.

Scoți utilajul și verifici vreo 2-3 aplicații, schimbi niște setări, verifici un mail.

Din momentul acela ai devenit interesant. Gazelele au fost atrase de lumina și sunt vulnerabile. Bineînțeles că  trebuie să vă pregătiți puțin înainte.

Poze din concediu/vacanță Faci  în Photoshop! Lucrezi un pic și pui o poză de-a ta pe niște plaje. Dar nu Grecia sau România. Doar nu ești cretin. Nici maneliste nu prinzi cu poze din astea. Musai Caraibe sau Florida.

Poze cu tine la costum cu o geantă în mână în fața unei clădiri de birouri să vadă gazela că lucrezi la ceva Big Company și ai banu pe tine.

Poze cu tine într-o decapotabilă dar în mers, nu în parcare sau în showroom. Că astea nu mai țin nici la clasa a 8-a.

Poze cu casa ta la marginea orașului , o altă mașină în curte. Poze cu tine la ski. Poze cu tine la concert la Tiesto. La White Sensation.

Sau orice vă trece prin cap. Doar să fie peste medie. Peste!

Urmați aceste sfaturi și vă garantez că veți avea parte de niște nopți frumoase! Foarte frumoase. Bineînțeles că dimineața magia va dispărea. Dar… Măcar aveți ce povesti.

4 comentarii la „Iphone-helping ugly people have sex since 2005”

  1. Pingback: Tweets that mention Iphone-helping ugly people having sex since 2005 -- Topsy.com

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.