Fast food!

Cei care ma cunoașteți mă știți că nu-s un balerin. Nu mă refer aici la abilitățile mele de dansator. Cu o anumită cantitate de alcool la bord mă mișc ca și Michael Jackson. Diferența între un balerin și mine e la talie. Care la mine e un fel de burtă. Mare! Mă știu și mă accept. Sunt gurmand și pentru mine mâncatul e o plăcere. Mare! Sunt pofticios din fire. Asta-i viața. Unora le place să fie bătuți la fund. Sau să pescuiască. Sau să pescuiască și să fie bătuți la fund… Mie îmi place să mănânc.

Din când în când mă duc pe la Mc Donalds. La un hamburger. Sau mai ales la un shake de vanilie. Care pentru mine e cea mai bună răcoritoare ever! Și înghețata cu Nestle e foarte bună…

Să nu ziceți că fac reclamă. Că nu fac. Altceva trebuie să vă povestesc.

Cumpărasem un shake (de vanilieeee……). Mă pregăteam să sorbesc încet din divinul amestec de gheață, vanile și lapte, atât căt să simt răceala cum îmi îngheață dureros de plăcut sinusurile și …  îmi sună telefonu’.

Un prieten. Răspund:

– Cum pana mea poți să mănânci din porcăriile alea? Nu știi că îs făcute din tot felul de prostii? Și că nu-s sănătoase, numai E-uri și chimicale…

Primele 10 secunde n-am zis nimic. Că nu-mi venea. Chiar ce să zic? Să-mi cer scuze? Să nu-mi cer scuze? Să-l înjur?

Bolborosesc încurcat:

– Da unde ești?

– La fast food-ul de peste drum… La un cheseburger…

Fast foodul de peste drum e o dugheană infectă unde ai toate șansele să primești ceva viu în mâncare, dacă înțelegeți ce vreau să zic.

– No bine că mănânci tu sănătos…

Tre să mă duc noaptea la Mc Donalds  de acuma…

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.