Protest impotriva scumpirii carburantilor!

N-are rost să povestim că eu unul sunt foarte încântat de reacția societății civile vis a vis de scumpirea carburanților. Doar că vă informez cu regret că nu interesează pe nimeni. Absolut pe nmeni. Prețurile au crescut pentru că statul a mărit ceva accize și taxe. Petroliștii dacă au văzut ei că statul câștigă mai mult, ce s-au gândit ei? Să mai pună și ei un bănuț acolo. Că doar cine o să-i oprească? Consiliul Concurenței? Fiscul?  Ete na! Ăia n-au terminat investigația aia de acum 5 ani cu supermarketurile. Ori nici eu și nici dumneavoastră nu avem 5 ani. La dispoziție.

Metodele folosite plătind cu monede, umflând roți și alimentând de 5 lei nu o să funcționeze. Din mai multe motive. NU dezvolt ca să nu pierdem vremea. Metoda cealalta unde suntem indemnati sa nu cumpărăm benzină între 19 și 20 e vax albina. Cumpărăm după aia. Nu se schimbă nimic.

Singura metodă și repet singura e să boicotăm unul dintre vânzătorii de carburanți. Adică să nu mai cumpărăm de la ei deloc. Nimic!

Și ce pot să vă promit e că sigur după 2-3 luni vor reduce prețurile. 100%.

Așa că eu unul de astăzi nu mai alimentez la OMV-Petrom. Pentru că deși au cel mai ieftin petrol (au cumpărat barilul de petrol la 22 de dolari de la nenorociții care au vândut țara asta) nu s-au gândit nici măcar o secundă să nu scumpească și ei prețurile. Așa că din punctul meu de vedere:

OMV-Petrom – să dați faliment și să rămâneți pe drumuri, că de la mine nu mai vedeți nici un leu. Până nu aduceți combustibilii la prețul din 2010, v-am pupat pe portofel și să fiți sănătoși.

Pe scurt:

OMV Petrom – până nu ieftiniți carburanții nu mai vedeți nici un ban de la mine!


2 comentarii la „Protest impotriva scumpirii carburantilor!”

  1. Pingback: Ce ma fac? Bag benzina sau nu bag? - Persoana FizicaPersoana Fizica

  2. Nu-mi convine nici mie pretul la motorina, crede-ma, dar am impresia ca felul in care incercam sa boicotam nu ne va ajuta sa ne atingem scopul. De ce sa nu mai alimentez doua-trei luni de la Petrom si sa alimentez de la altii? Pai in lunile astea, celelalte benzinarii vor trai fara probleme pe spatele nostru. Ai vazut ce a facut Rompetrol ieri? A scumpit motorina. A dat vreo explicatie? Nicidecum; profita doar de pe urma faptului ca Petromul a fost pus la colt.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.