Sinucidere sociala.

Sunt multe chestii care te urmăresc o viață întreagă. O poreclă. Faci ca porcu într-o oră de biologie. Gogu Porcu! Ăla ești. Ai fost la un chef cu o gagică și erai atât de beat încât ai vomitat pe tort. Cake man Ăla ești. Ai fost împreună cu 2 prieteni la o fetițâ din aceea mai prietenoasă. Toți trei ați avut parte de iubire. Apoi ți-a apărut pe puțâ (penis sau **ulă au bărbații maturi) o bubițâ mică. Nu era acolo înainte. Nimic interesant. Doar că te durea al dracu’. Apoi ai luat antibiotice vreo 3 luni. Cele care au pierdut cel mai mult la faza asta sunt prietenele voastre. Care au făcut și ele vreo 25 de injecții. Sifil! Bubi!  Ăla ești. Ai furat mașina lu’ tactu. Aveai 17 ani, erai beat și ai intrat în primul pom. Șumi. Ăla ești. Ești bun de povestit. Te arată lumea cu degetu’. Uite-l și pe fraierul ăla. Ce țeapă și-a luat…

Dacă ești fată e și mai greu. Ai luat pe tine un tricou verde. Și ai papuci roșii. Ești o țărancă proastă . Te-ai culcat cu unu’ mai mare decât tine la prima întâlnire. Ești o păsărică proastă. I-ai supt-o în baie la un chef. Ești muistă. Dacă o arzi anal, oral, egal pe bani ești doar o târfă. Dacă o arzi anal de la prima întâlnire nu se întâmplă nimic. Că doar nu o să-ți zică că ești analistă. Sau curioasă… Poate mai degrabă curajoasă. Le-ai supt-o la 2 în baie. Ești o curvă muistă.  Ți-ai și pus-o cu ei. Ești o târfă muistă. Mai jos de atât nu prea poți coborâ pe scara socială.

Pentru retarzi fac o mică paranteză. Am mai avut comenturi la cuvântul muie. Nu are nimic de a face cu sexul.

MÚIE s. v. gură.
Sursa: Sinonime | Adăugată de siveco

múie s.f. (reg. argotic) gură; (în expr.) a duce cu muia = a amăgi, a înșela, a duce cu vorba.
Sursa: DAR | Adăugată de blaurb

Din DEX.

V-am prezentat pe scurt categoriile în care ești încadrat dacă faci vreo prostie în tinerețe. După cum se poate ușor observa, la băieți e mai simplu. Și de multe ori chestiile astea dau bine la audiență. O imagine de băiat rău, e neprețuită. La fete e mult mai greu. E mult mai subțire gheața…

Dar acum a apărut cea mai de jos categorie. Pentru băieți. Nici nu îmi imaginam că se poate așa de jos. Atât de penibil. Și de jenant. Penant. Sau jenibil. Că nu îmi mai aduc bine aminte….

Cea mai nouă categorie, la sinicidere socială este:

Să i-o sugi lui Sexi Brăileanca pe scenă!

Mai jos de atâta nu se poate. Și dacă băieții ăia locuiesc pe bune în Costești aproape de Pitești, e de jale. S-au sinucis! Au terminat cu viața în orașul ăla. Ce tată își mai lasă fica cu un pervers din ăștia doi. Cum mai vorbesc prietenii cu ei.  Ce fată se mai riscă să iasă cu ăia doi. Sau să-i pupe. Bleah!

Deja pun pariu că au nume noi: Limbă și Sugus. de exemplu. Apoi glumițe noi.

Vrei o gumă, măh?

Nu mersi!

Ba măh. ia o gumă că îți miroase gura a brăileancă…

Cadouri noi. Tricouri cu Sexi brăileanca. Felicitări cu „astăzi se împlinesc 2 săptămâni de când mi-ai supt-o prima oară. S.B. Te pup! P.S. Mi-o sugi din nou diseară?

Prieteni noi. Vă dați seama că o să-i opreacă lumea pe stradă:

Nu vă supărați strada Brăila … nu știți unde e?

Vine lumea mai aruncă în cutia de poștă o periuță de dinți. O pastă ceva. Aquafrest, pentru o respirație proaspătă.

Merg prietenii lor cu ei la un suc. Comandă. O cafea, o cola și pentru băieții două ape de gură. Ba nu! Adu patru! Să fim siguri!

Și ultima. Că e destul. La farmacie. Afiș. Pentru Limbă și Sugus reducere la antibiotice. 30%. Până la sfârșitul lunii!

.

.

Nu pot să mă abțin. mai am una. când se despart seara de prieteni. Limbă și Sugus,  în loc de „somn usor” au parte de „sugi ușor”!

Pozele sunt de aici.

.

.

Și de data asta nu vă spun „V-am țucat”. Că nu se potrivește cu articolul de mai sus…


Un comentariu la „Sinucidere sociala.”

  1. Aha.. deci asta e sexy braileanca ? eu am crezut ca e chiar sexy, nu doar cu numele. Disperat mai trebuie sa fii dupa femei incat sa faci asa ceva mai ales in vazu lumii.

    Chiar si prostia e o inzestrare data de natura, care pe unii ii ajuta sa iasa din anonimat.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.