Să moară, mă, să moară!

Sunt conștient de faptul că articolele de acest gen nu au cum să mă ajute. Nici ca și trafic pentru că majoritatea celor care scriu pe blogurile personale  o fac ca să se plângă. Nici ca și mod de promovare pentru că nu cred că cineva ar găsi un motiv să se întoarcă și să te citească (deci să găsească ceva interesant) când tu scrii despre problemele pe care le ai. Tu sau oameni pe care tu îi apreciezi. Nu pentru asta scriu astăzi. Scriu din convingerea că s-a produs o mare nedreptate. Prin urmare n-am chef de glumițe. N-am chef pentru că nu pot să accept ce se întâmplă în cazul lui Cristian Anghel. Este imposibil de înțeles. Ce mă contrariază cel  mai mult e reacția unor oameni pe care îi credeam mult mai verticali. Că a fost primar destul. Și dacă a fost primar sigur are banu’ gros! Că cine știe ce afaceri a făcut el. Că știu ei. De unde știți voi, cititori în zațul de cafea, cine ce afaceri a făcut. Da e un om politic. Da a fost într-o funcție. De unde ați tras voi concluzia că e bogat, că e afacerist, că a  furat din banii voștri? E mult mai simplu să urlați că își merită soarta pentru că trebuie să ajungă cineva la pușcărie și în țara asta… Da… Un om nevinovat! Și pentru că sunteți negri de ură și neputință, pentru că nu știți decât să distrugeți  tot ce vă înconjoară, pentru că nu știți să apreciați calitățile unui om, pentru că sunteți invidioși pe succesul altora vă pot adresa un singur cuvânt:

NEPUTINCIOȘILOR!

Respect pentru cei doi viceprimari. Respect pentru că au lăsat politica la o parte și s-au solidarizat cu Cristian Anghel.

Rușine Partidului Liberal și PNL-iștilor băimăreni. Ați preferat să stați cu capul în nisip. Omul care v-a dus pe toți în spate in Maramureș, Omul fără de care nici unul dintre voi n-ar fi apucat să facă politică, a avut nevoie o singură dată nevoie de ajutorul vostru. Ar mai trebui să vă spun că ați eșuat lamentabil?

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.