Hai la protest!

Mâine este organizat un protest în favoarea lui Cristian Anghel. Știu că e greu să ieși din casă. Știu că nu vă pasă. Știu că nu aveți chef de proteste. Dar pentru că e vorba să apărăm un om nevinovat, pentru că trebuie să fim solidari în fața unui sistem care încearcă să ne reducă la tăcere, mâine trebuie să fim acolo!

Mâine la ora 12.  Pe platoul din fața Palatului de Justiție!

Vă aștept. Cei care doriți să veniți lăsați un coment aici!

Și nu vă fie frică! E un miting pașnic!

Nu vom schimba mare lucru! Nu vă amăgiți! Dar vom demonstra că suntem uniți, că suntem în stare să ne părăsim casele încălzite pentru a apăra un om, un principiu! Știu că se poate. Vă aștept!


2 comentarii la „Hai la protest!”

  1. Sunt o gramada de ilegalitati facute de primarie: proiecte avizate dupa 2 ani si nu 30 de zile (termenul legal), Fantana la preturi exorbitante (16 miliarde de lei vechi)care nu au functionat nici 5 minute, parcari proprii fara nici o formalitate legala (fapte mentionate de presa locala). Oare ce reprezinta mitingul de sustinere? cine il organizeaza ?, viceprimarii patati cu dosare penale care vor ajunge la aceiasi instanta si care au facut abuzuri in functie….De unde sunt banii care vor sa-i adune cei din primarie si ce reprezinta , nu cumva o taxa de tacere ?

  2. am stat mult sa ma gandesc daca sa iti aprob sau nu comentariul.
    Prietene esti dobitoc!
    omul e băgat la puscarie pentru ca a semnat o hartie impreuna cu alti 30 de consilieri. si el e singurul tras la raspundere. tu povestesti de nereguli care nu au de a face cu persoana Cristian Anghel.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.