Valentine. Libere sau impuse?

Știu că sună mai mult a exercițiu la sol de la gimnastica feminină, dar tocmai de aceea am ales titlul acesta. Ca să scăpăm de remușcările tardive vă spun că mie îmi convine de Valentines Day. Că am un foarte mic magazin de cadouri și sfântul mai sus menționat contribuie cu ceva leuți la fericirea materială a patronului. Aka eu. Nu mulți. Din păcate.

Nu judecăm aici pe nimeni.

nici pe cei care iubesc și propovăduiesc sărbătoarea. Echipa feminină care ar face orice să mai primească un cadou. Și fără cadou e bine că poți să-l faci de rahat pe bou că nu vine și el cu o floare sau cu o atenție acolo, cât de cât.  Echipa masculină care e la început de stagiu și care caută orice motiv să îi atragă atenția individei asupra lui. Ar mai fi câțiva care sunt bine crescuți și pe lângă că își amintesc lucrurile astea fac și mișcările de rigoare. Și le iese.

nici pe cei care urăsc sărbătoarea. Din varii motive: că e importată, că e de rahat, că e numai un sirop prea dulce  care nu face bine la organism, că nu e decât un obicei promovat de comercianți ca să mai scoată un ban din buzunarul fraierilor.

La un singur capitol sunt de acord ambele tabere. Că e mai bun Dragobetele. Dar nu e îndeajuns promovat. De parcă ai avea nevoie să promovezi o zi în care să îți declari dragostea. Dacă ar dispărea Valentines Day, sunt sigur că s-ar spune aceleași chestii și despre Dragobete. În afară de faptul că e importat. Ăsta e de-al nostru.

Deci

.Niculaș, Crăciun, Valentines, Dragobete, 1 Martie, 8 Martie, ziua de naștere, Ziua de nume, Ziua când v-ați cuplat,

mai sunt? astea sunt zilele cu cadouri pe care le știu eu.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.