Shaormării duty free!

Dacă se pune o taxă, cum știe statul că tu ai luat hamburgherul de la o firmă care plătește taxa la stat? Ar trebui să aibă un timbru, nu-i așa? Ca și pachetul de țigări. Dacă  a fost posibil pentru țigări și alcool de ce nu ar fi posibil și acum. Dar mai mult ca sigur că ar apărea hamburgherii de contrabandă. De la ucrainieni. Apoi ar apărea mafioții hamburgherilor. Că orice prohibiție a îmbogățit niște cetățeni.  Ar apărea știrile care ne-ar prezenta „membrii unei rețele de traficanți de hamburgări și shaorme au fost reținuți astăzi în capitală. Acțiunea a fost urmarea unui filaj de 3 luni și a fost posibilă datorită unor ofițeri care s-au înfiltrat sub acoperire între traficanți. Pe numele celor arestați s-a emis ordin de reținere pe 29 de zile. Ofițerii s-au îngrășat cu 5 kilograme pe tot parcursul anchetei”.

Apoi ar apărea șmecherii cu duty free-urile. Fast food duty free.  Adică în aeroporturi și  vămi. Doar că la fel ca și în cazul fumătorilor ar apărea cuștile acelea de sticlă unde ai putea să mânânci un hamburger sau o savarină.

Ce mă nelămurește pe mine e dacă doar alimentele astea cu nume de import sunt impozate sau și cele autohtone. Adică micii se pot consuma fără taxe? Sau niște sărmăluțe? O costiță bine prăjită? Hmmm… Ce poftă mi s-a făcut…

Mă duc la Mc Donalds. N-am fost de mult, dar să profităm acum cât sunt ieftine…

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.