6 comentarii la „Părerea mea despre Android și HTC Google!”

  1. nu esti normal dude =)).

    Magi-cul care imi vine mie nu e produs de T-Mobile si nu are formatul asta. Poate difera de la model la altul.

  2. 1 la mana . urasc sa am un gadget si sa nu mearga. mor! si daca se repeta il dau de sol! nu e facut de T Mobile. e pentru T mobile. Cum o sa il iei tu acum blocat in Vodafone.
    asta e primul model. dar m-a mancat foarte tare si l-am cumparat inainte sa se vanda in Romania.
    si Androidul adica sistemul de operare e acelasi. adica e doar unul. oricum se actualizeaza singur de fiecare data cand e nevoie.

  3. eu am pana acum nu prea am dat banii pe telefoane, dar nici nu mi-au trebuit telefoane. Pana acum am avut vreo 15 telefoane mobile si momentan am un Nokia N70, pai n70-ul merge foarte greu… de multe ori l-am dat de pamant ca se bloca sau nu se misca ca dracu.

  4. gaben,pot sa zic ca am o vasta experienta in telefoane.Daca vrei un telefon care sa mearga rapid,fara sa se blocheze(ca sa nu ai motiv sa il dai de pamant),el trebuie sa aiba cateva caracteristici care ii cresc viteza de functionare : Memorie RAM macar de 768.Procesor macar de 1Ghz.Si touchscreen (touchwiz 4.0 pt Samsung , htc sense 3.0 pt Htc) si softul sa fie de la Android 2.2 in sus.Daca ai vreo intrebare,te ajut cu placere 🙂

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.