BOC a del interno!

BOC - GUVERN - SEDINTAMda. Tot scandalul a pornit de la Ministerul de interne. Sunt sigur că știți asta. Din punctul meu de vedere guvernul Boc a mizat pe o carte greșită. Adică pe ideea că este neconstituțional să fie inițiate  moțiuni de cenzură de către aceleași persoane de 2 ori, având în vedere că prima moțiune a fost respinsă.  Ce mă miră pe mine cel mai mult e că domnul Boc se bazează pe respectarea constituției, aceeași constituție cu care ei se șterg la fund de fiecare dată când au ocazia. (să ne reamintim numai de modificarea legilor pentru care si-au asumat răspunderea, chiar a doua zii după promulgare)

Timpurile disperate cer măsuri disperate. Așa că dacă tentativa de a cere respectarea constituției a eșuat (voi vedeți cum sună asta?) au trecut la planul 2. Au început să racoleze parlamentari de la PSD și PNL. Până acum avem ca și sigură îmbarcarea a 5 deputați (3 pnl , 1 psd, 1 independent) mai este nevoie de vreo 7-8 voturi dacă UDMR-ul nu semnează moțiunea. Deci PD-L a ajuns din nou la cheremul maghiarilor și a câtorva deputați de la minorități. Hmmm, istoria asta care se tot repetă…

Toată bătălia asta și toată tevatura pentru ce? Pentru controlul Ministerului de Interne?

Păi hai să ne reamintim că au fost depistate peste 6000 de persoane care au votat de cel puțin 2 ori la alegerile parlamentare. OK. Câți sunt în pușcărie? Vă spun eu: nici unul!

Și vă rog să vă mai amintiți un episod. În 2004 Băsescu și Tăriceanu se dădeau cu curul de pământ cum au fost furați la alegeri. După de au aflat că au câștigat au uitat toate declarațiile, ba mai erau să o dea afară pe judecătoarea care ancheta cazul, pentru că dacă se dovedea furtul alegerilor trebuia să se repete scrutinul.

După mine toată mișcarea pe care v-am descris-o mai sus are 2 scopuri. 1 Să permită acelorași trepăduși de partid să voteze de 2-3 ori, care după puteri. Nu cred că se adună foarte multe voturi, atât cât să modifice sensibil rezultatul alegerilor. 2. Trebuia luată o măsură vis-a-vis de declarațiile lui Vanghelie care ne anunța că deține o arhivă a unui departament al MAI. Și la cât de prost e Vanghelie, nu îl suspectez că blufează. Adică chiar are respectiva arhivă! Cine știe ce mai aflăm acum înainte de alegeri…

Rezumăm.  Controlul ministerului de interne!

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.