Gura, că v-o rup! Șantajul maselor.

GREVA - INVATAMINT De departe cea mai bine organizată mișcare sindicală o aveau și o au cei din învățământ. Pentru că sunt niște oameni mai educați și cu pretenții mai mari de la viață. Un mare plus o oferă și faptul că sunt organizați în structuri ierarhice foarte bine puse la punct, care  le conferă solidaritatea și coeziunea necesare unei mișcări sindicale de amploare. Au rupt gura târgului până acum vreo  săptămâni. Proteste, salarii mai mari, legea salarizării unice e de porc, etc, etc. Din toate amenințările ș-a ales preful de pe tobă. Nu mai are nimeni nici o problemă, toate sunt bune și frumoase, toți muncim, sistemul este perfect, nu ne mai interesează că salariul unui profesor este la fel cu al unui polițist cu 3 clase, nu ne mai interesează nimic! Dar cum s-au schimbat oare toate opiniile peste noapte? E un miracol?

Nu! Nu este nici un miracol. Foarte simplu. O comisie prezidențială a făcut un raport referitor la învățământ și au ajuns la concluzia că meditațiile și manualele oferite pe bani elevilor dăunează actului de educație. Să muriți voi, gladiolelor! Adică profesorii care dădeau note de 10 elevilor care plăteau meditațiile dăunau actului de educație? Sau profesorii care te obligau să cumperi câte o carte ca să treci anul dăunau educației? Cine ar fi crezut!

Și faptul că faceți asta și fără să plătiți nici un fel de taxe nu vi se pare mai mult decât un ajutor necondiționat din partea guvernului?

Rezumat. Profesorașilor: Dacă nu stați în banca voastră vă oblig să nu mai vindeți nici o carte sau manual și vă mai și pun niște taxe pe cap de nu vă vedeți!

Deci: GURA CĂ V-O RUP! slogan de campanie electorală

Și noi cei care privim de pe margine la tot circul ăsta penibil și care plătim de ne sar ochii din cap cu cine să ținem:

cu  guvernul care e foarte clar că nu știe ce face dar închide ochii la încălcarea legii pentru a ține sindicatele în frâu,

sau

cu sindicatele care fac evaziune fiscală și trafic de influiență cu elevii dar vor salarii mai mari.

Măi sindicaliștilor, înainte să ridicați piatra de ce nu aveți puțină grijă să scăpați de curve?

Și dacă retoric vă întrebați de ce sindicatele din sănătate nu ies în stradă mai este cazul să vă reamintesc că ăștia au dus șpaga la nivel de artă, deci sunt la fel de șantajabili!

Poza e de pe Mediafax

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.