Cel mai norocos om din lume!

cel mai norocos barbatDa prieteni. Cel mai norocos om din lume locuiește în Târgu Lăpuș. Și îl cheamă Grigore. De ce spun că e cel mai norocos om din lume? Pentru că e!

Am avut o lucrare la una din firmele lui și așa am aflat povestea care urmează.

Omul meu a plecat să își caute norocul în Austria acum vreo 10 ani.

După 2 luni de muncă istovitoare în construcții a scăpat de toate grijile vieții. A câștigat la loto 800.000 de mărci. Cash. Cum omul meu era cu soția s-au dus ei într-un mic concediu, că doar acum își permiteau. Dar înainte de a pleca și-a comandat o mașină. Un Opel Frontera. Jeep că doar era român. 56.000 de mărci. S-au întors din concediu și au recepționat mașina. Cam scumpă… Euforia câștigului trecuse deja și acum suma nu mai părea atât de mare. Și atâta amar de bani dați pe niște table… În fine. Au plecat oamenii mei spre România că nu mai aveau la ce să priardă vremea prin străinătățuri. Pe drum s-au oprit la un punct de Cruce Roșie să ia niște cârpe de șters parbrizul. Soția omului a luat și o rochie pe care o găsise aruncată pe un raft, pentru că știți cum zice ardeleanul: Să fie, nu să trebuia! Cu boarfele puse într-o plasă în porbagajul mașinii au plecat mai departe la drum. Și la o benzinărie s-au oprit să alimenteze, femeia s-a dus la toaletă și omul meu a considerat că ar trebui să își curețe puțin parbrizul. Așa că a scos punga cu haine, ocazie cu care a observat și rochia femeii. Și normal că a început să o întindă ca să vadă despre ce era vorba.

Surpriză! Pe rochie era o broșă. De aur. Cu pietre prețioase. Au stat el cu femeia lui și au cujetat ce să facă. Și ce credeți că au făcut? Au dus broșa la poliție. Au explicat cine sunt ce și cum era cu broșa și au plecat spre România. După ce au ajuns acasă la vreo 2 zile au fost sunați de un avocat din Austria. Care le-a trimis în cont 50.000 de mărci ca și recompensă pentru broșa predată la poliție, care aparținea unei familii nobile și care valora o căciulă de bani. Broșa ajunsese din greșeală la un punct de colectare a hainelor vechi.

Drăguț?

Ei acuma ca să fie tacâmul complet vă spun că Grigore al meu a câștigat de 3 ori la loto pe vremea lui Ceașcă. Cât am lucrat noi la el a câștigat o Dacie de la Prista Oil. O tombolă organizată de Prista la care participau toți distribuitorii lor. Doar că ceilalți nu au avut nici o șansă.

Și în ultima zi când am plecat de la el a câștigat un telefon mobil.

Nu știu dacă a mai câștigat ceva între timp și ca să fiu sincer nici nu mai vreau să știu. Din punctul meu de vedere e bine și așa. NU?

0 comentarii la „Cel mai norocos om din lume!”

  1. Pingback: Tot ce pot să sper este ca acest caz să nu fie preluat de OTV « Chinezu

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.