Deci dacă nu stiati, bărbatii adevărati joaca rugby!

final_farulAm fost astăzi la meci, la rugby. Știința Baia Mare – Farul. Un meci foarte frumos. O singură problemă din punctul meu de vedere. A fost un moment când s-a accidentat un jucător. Și cei care se ocupau de organizare și-au dat seama că salvarea nu poate ieși de pe stadion. Așa că au ținut omul care avea o fractură în salvare până s-a terminat meciul. Pentru că toți șmecherii parcaseră în curtea stadionului că dee, nu e ușor de mers pe jos…

În rest vă repet meciul a fost foarte frumos. Și dacă vreți părerea mea personală, oamenii ăștia care joacă rugby sunt bărbați adevărați. Ca să înțelegeți de ce spun asta vreau să vă spun că nu am văzut niciodată atâția pumni în ficat și picioare în gură cum am văzut astăzi.

Și ce e mai impresionant e că jucătorul care o fură la modul nasol se ridică și joacă mai departe ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Ceva de genul boxerilor. Numai că la box adversarul e în fața ta și e doar unul. Măcar știi ce vine și de unde vine. Da la rugby în grămada aia, prietene, e foarte greu să ai cui să mulțumești.

Rezumat. Să știi că o iei bine de tot în gură în timpul meciului și totuși să intrii în teren așa de senin pentru mine e o dovadă de bărbăție maximă.

Hai Știința!

P.S.Am uitat să vă spun că Știința Baia Mare a câștigat și este calificată în finala Cupei României .

3 comentarii la „Deci dacă nu stiati, bărbatii adevărati joaca rugby!”

  1. Pingback: Campionii, campionii, ole, ole, ole! « Gaben.ro

  2. Pingback: Gaben.ro » Cetățeni! Avem nevoie de un slogan!

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.