Afacerea secolului. Echipa noastră de fotbal! De divizia 1!

echipa-noastraAm stat și m-am cugetat și dacă am văzut că arbitrii se pot cumpăra atât de ușor, mă gândesc să îmi caut niște asociați să facem o echipă de fotbal. În divizia 1.

Afacere serioasă. Deci ne adunam între 11 și 16 oameni. Nu ne trebuie antrenor. Să vă explic de ce.  Ne inscriem ca si echipă în Divizia 1. primim de la Federația Română de Fotbal vreo 1.000.000 de euro. Ne căutăm un sponsor. Mai primim 1.000.000 de euro. Preferabil o marcă de bere. Ca să ne dea mai mulți bani putem să bem berea chiar în timpul meciului. Nu? Când toate camerele sunt pe tine, pac, scoți de sub tricou o doză de bere și o bei repede… Ce reclamă mai bună vrei? 

Revenind la afaceri, avem 2.000.000 de euro. In campionat sint vreo 28 de meciuri. Cum șpaga pe meci e vreo 5.000 la arbitri și 2000 la observatori, avem de cheltuit vreo 200.000 de euro. Cam mult dar asta e! N-ai ce face! Banii îi vărsăm direct în contul arbitrilor. Și aici este o șmecherie. Dacă cumva sunt prinși pot să zică că cineva din greșeală a transferat banii în contul lor. Și ei nu știu despre ce e vorba. E bine și pentru echipa noastră, pentru că dacă sunt prinși noi ne primim banii înapoi. Păi dacă  am greșit contul, e normal să ne primim banii înapoi. Și nici nu putem să fim acuzați că dăm șpagă.

Batem toate echipele mari (Dinamo, Steaua, Rapid, Cluj, Timișoara, Urziceni) și pierdem câteva meciuri cu fundașele clasamentului. Asta numai ca să mai facem niște bănuți frumoși din pariuri sportive.

În Cupa României nu cred că se merită să ne băgăm. Prea multe meciuri și prea puțini bani. NU?

Câștigăm campionatul și mai primim vreo 7 milioane de la Champions League.

Adică anu ăsta facem cam 10.000.000 de euro.

Am calculat și niște bănuți de la suporteri. Cum care suporteri? Păi la atâtea victorii nu credeți că e normal să avem și o mulțime de suporteri. Că ei de asta vin la meci. Să vadă cum câștigi! Cu cât câștigi mai multe meciuri cu atâta ai mai mulți suporteri. La fiecare suporter îi dăm la intrare o pungă de semințe, câteva sticle de bere (că le primim gratis de la sponsor) și bâte de baseball. Să nu se plictisească la meci! Să simtă și ei că fac parte din mișcarea asta sportivă! Combatem puțin și sedentarismul… fac și ei odată cu noi un pic de mișcare.

Poate ne tragem și un imn. Da nu cu Moga. Că e prea scump și e prins în tot felul de proiecte. Mai bine un Vali Vijelie. Ăsta știe cum să distreze lumea. Poate cânta din când în când și imnul României. Că doar la ProTv a făcut mega rating. Ar da bine…

Aștept să vă înscrieți aici!

Și repejor ca să ne putem găsi un nume la echipă.

0 comentarii la „Afacerea secolului. Echipa noastră de fotbal! De divizia 1!”

  1. e usor de zis dar nah
    eu am 19 ani terminat acu liceul sportiv botosani
    jucat la fc botosani
    am 1.72m 68 kg

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.