Prima reclama la medicamente pentru prostata!

Pentru că celelalte două reclame cu jocul de poker și cu tipul care nu doarme toată noaptea (prostamol si prostenal) sunt de un penibil jenant. Sau pe scurt jenubile. Păi cu așa  reclame îți și este rușine să îți iei medicamentele astea din farmacii. Că o să te privească oamenii ca pe un ciudat care nu poate să facă un pipi normal și îsi face prietenii și soția să sufere.

Nenorocitule! Du-te la un doctor și tratează-te. Lasă rahaturile astea de pastile. Operează-te. Sau du-te pe un munte. Nu vezi că ne distrugi viața? AAA! Mai era și replica deșteaptă de la sfârșit cu viața sexuală s-a îmbunătățit… Păi ce primești în pachetul cu medicamentul și un rezumat cu top 10 poziții de la editura Kamasutra? Cum să se îmbunătățească dacă faci pipi când te trece? păi ai făcut chestia asta o viață întreagă. Numai după ce ai luat pastila aia s-a îmbunătățit? Are 10% Viagra. pentru că atunci ar trebui să faci pipi în vasul de sus de la toaletă.

Revenind a apărut o reclamă bestială la un medicament Prosta Urgenin Uno cu un tip care stă în baie și e o imagine cu o prostituată, un tip cu un butoi de bere, niște majorete etc. Și motto-ul e ”nu îți lăsa visele să aștepte”.

Extraordinar! O reclamă care spune un lucru nașpa în cel mai plăcut mod cu putință!

Îmi pare rău că nu am găsit clipul să îl postez aici, dar dacă apare vă anunț!

Disclaimer. nu am probleme cu prostata. Imi pare rău pentru cei care au probleme cu prostata.

update. am gasit clipul! Aici

Hope. Sper să apară și niște reclame atât de deștepte la detergent și pastă de dinți…

0 comentarii la „Prima reclama la medicamente pentru prostata!”

  1. Si mie imi place reclama. Cel mai mult imi place melodia din timpul reclamei. Stii cumva cum se numeste bucata muzicala?

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.