Acuzat de viol în Franța unde n-a fost niciodată

Aveți aici știrea. Și dacă vă e lene să o citiți, pe scurt un tip care nu a fost în Franța niciodată a fost arestat de vajnicii noștrii polițiști sub acuzația de viol

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/843877/Acuzat-de-viol-in-Franta-unde-n-a-fost-niciodata/

Păi ăsta e numai începutul. Numai eu știu vreo 10 Gheorghe Hagi, 7 Adrian Năstase, 3 Gică Popescu și 2 Dorinel Munteanu. Adică numele cu care își făceau românii actele pentru ședere temporară în Franța. Documentul  se numea Cartea albastra sau Carte Bleue adica Titlu Provizoriu de Sejur. Si așa a ajuns omul nostru să fie acuzat de viol într-o țară unde nu a fost niciodata.

Nu aș fi scris despre subiectul ăsta dacă nu aș fi știut un caz similar din orașul meu natal. Un prieten de-al nostru, dintr-o familie foarte bună și cu o situație materială foarte bună a fost invitat de niște prieteni de familie sa facă o vizită în Germania. Omul și-a luat prietena și au plecat cu mașina (o limuzină de bani mulți și absolut nouă) spre Germania. Toate bune și frumoase până la granița cu Germania. Au venit za germans și l-au arestat. L-au ținut 3 zile la pușcărie pentru că pe numele lui (toate datele corespundeau- adresă, CNP)  erau mai multe mandate de arestare pentru spargeri de case și trafic de carne vie. I-au confiscat mașina și pe prietenă-sa au dus-o la un centru unde erau duse femeile abuzate și o tot puneau să scrie o declarație cum că a fost silită să vină în Germania și să se prostitueze. Bineînțeles că familia lui a reacționat , au angajat avocat au chemat un reprezentant de la ambasada tot tacâmul.

Familia din Germania la care trebuiau sa ajungă au depus tot felul de reclamații la poliție și au încercat să intervină pe toate căile posibile. Partea faină a fost că în a doua zi de pârnaie a venit la omul meu un polițist și i-a spus că e cel mai mare mafiot pe care l-au prins până acum. De ce ? Pentru că se făceau presiuni din toate părțile și la ei un asemenea lucru nu însemna decât că era sigur un mafiot cu relații.

S-a terminat cu bine și cu mult noroc când au comparat amprentele lui cu cele ale omului care îi furase personalitatea.

5.000 de mărci germane și 7 zile plătite de statul german la un hotel de lux din Nurenberg despăgubiri.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.