Sportiva prostituata

15 comentarii

 1. Bravo Gaben. Respect. Asta e unul dintre defectele romanilor, si anume sa se uite in gradina altora prima oara.


 2. Ai dreptate, Gaben!

  Daca n-am trai cu acest interes pentru vietile altora(cine cu cine si-o mai pune, etc) cred ca am fi mai lucizi, mai productivi, in concluzie…ne-ar fi mai bine pe plan personal.Cand vom termina cu uitatul in gradina altuia, cu siguranta vom face un pas inainte.

 3. Vai dar romanii se dau atat de pudici, smeriti, crestini din fasa, incat nu ma mira nimic. Daca insa s-ar face o statistica si ar raspunde sincer, stiu eu sigur ca exista o mare diversitate sexuala, ca sa ma exprim frumos, poate tocmai din cauza posibilitatilor materiale. Adica nu avem bani sa mergem acolo, sa facem aia, mai ramane doar sexul. Iar duplicitatea asta, duce la boala psihica si e firesc sa se reverse asupra celorlalti si cu cat sunt mai violenti in limbaj si reactii fizice, cu atat ei insisi sunt implicati exact in ceea ce acuza. Nu degeaba, mai multe studii au demonstrat ca tocmai persoanele homofobe de exemplu au inclinatii homosexuale, cel putin bisexuale.
  Oricum ne agitam ca niste cretini ca natie, ca nimanui din alta tara nu-i pasa de gimnastele lui ‘mnezo. Ei se bucura ca au parte de „mana de lucru ieftina”, la fel ca si in alte meserii. Cauzele sunt majoritar materiale si alegerea ei e mai demna decat sa fure, insele sau sa prosteasca vreun bou cu „mertzan” sa „traiasca bine”…ca sa intelegem de ce a spus Base’ asta :))

 4. ai dreptate gaben. si da! o, da! maruta e un mic gunoias, gunoi, nesimtit si nespalat. abia astept sa l vad divortat de bruneta aia a lui. sau sa auzim ca o, vai de mine, il inseala.

 5. + 1 care-ti ureaza la multi ani (ca n-am apuca, da bine-i si acuma)! Sanatate si toate cele bune. Trecem peste asta :)) Bun post, e absolut incredibil cum fac astia din tantar – armasar, tipic romanesc! Oare e cel mai lung clip?…

 6. ma intreb: de ce racnesti in videorile tale? ai radacini italiene?

  1. Poate are tulpini, ca radacinile sigur is morosene. :))

 7. Nu mai da din maini la volan, daca nu pentru tine macar pentru ceilalti participanti la trafic. In rest, ai dreptate 🙂

 8. Ca tot vorbim despre asa ceva,vazusem pe un blog o imagine super amuzanta care un fel de indicator si scrie „Atentie la curbe”, ce am mai ras.
  Faza e ca unele persoane chiar vor atentie nu stiu cum sa mai faca pentru a o castiga.

 9. Am observat ca va place sa conduceti fara maini pe volan. Sper sa nu va vedem la stiri!

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw