Cum copiezi la BAC?

telefonul-special-casca-mc200-japonezaPentru că nu vreau chestii negative pe acest blog, vă rog, din start, pe cei care ați petrecut ultimii ani învățând, pe la meditații sau pe la profesori pe acasă, să plecați. Nu sunt rău, nu discriminez și mai ales nu încurajez nemunca… Sau neînvățătura… dacă acest cuvânt nu există, mi-l asum.

Acest articol este doar pentru cei care nu au nici o treabă cu BAC-ul, s-au distrat în ultimii ani sau au avut impresia că pentru BAC e destul să învețe în ultima săptămână… Sau deloc…

nu vă rețin… Știu că aveți  ”alte chestii, importante, de făcut…” :))) Deci pe scurt ce vă trebuie  pentru a putea lua BAC-ul. Chiar cu o notă mare. În ordinea prețurilor:

Top 3

3 .Fițuicile din hârtie. Nu vă speriați… Nu trebuie să le scrieți voi. Sunt gata scrise la dimensiuni mici și diferite :)) pe acest site http://www.fituici-bacalaureat.ro/ sunt ieftine și frumos aranjate pe domenii. Normal că trebuie să luați mai multe… am făcut un calcul micuț… vreo 400 de lei… buget .

2. Casca invizibilă. care se conectează la un telefon din buzunar și este practic invizibilă. Aveți detaliile aici. Pe site-ul fără-restanțe.ro. Costă 459 de lei. Am înțeles că e în ceva promoție în perioada asta…

în sunet de tobe….

1. camera din nasture, care transmite wireless pe o distanță de 800 de metri… Ca să știe tovarășii tăi ce ți-a picat… costă 1560 de lei, și asta e în promoție… de pe același site, pun un link ca să nu vă fie greu…

ca să fie și mai simplu, nu fac reclamă, nu am parteneriate cu site-urile de mai sus.

Deci dacă ați pierdut vremea când trebuia să învățați, dar aveți niște bănuți la ciorap, mai aveți o șansă.

Dacă nu aveți nici bani v-ați ars!

… o să fie bine. Țara are nevoie de barmani și mecanici auto… Zicea și președintele…

ps voi, cei care ați trecut de perioada asta… cum copiați în liceu/facultate?

 

18 comentarii la „Cum copiezi la BAC?”

  1. Cu tupeu jegos :)) cu fituica din hartie sub foaia de examen…ieftin si bun. Si pe principiul: ori la bal ori la spital :))

  2. Cand am dat eu bacul, in anul 2008, subiectele propuse, sub forma de „variante” erau accesibile cu 2-3 luni inainte.In dimineata probei,se anunta la radio (cred ca si la TV) numarul variantei ce urma a fi rezolvata.Asa ca mergeam la scoala cu 2 telefoane, unul il predam si altul in chiloti (acesta din urma citea PDF, si era plin cu rezolvari).Pana se multiplicau subiectele aveai timp berechet sa te uiti la rezolvari sau sa le scrii pe banca, pe picior, ciorna sau alte cele.Daca nu apucai sa vezi tot, te cereai la baie, unde aveai ascunsa o carte cu rezolvari.Pe atunci rata de promovabilitate era de aproape 100%, dar asta nu inseamna ca eram mai destepti decat actualele generatii.Se faceau bani din treaba asta, astfel nu-mi explic de ce erau asa permisivi.BAC-ul era o formalitate!
    Toate lumea era la facultate, dar din 777 studenti in anul I (cazul meu) am obtinut licenta vreo 150 de persoane.Aici s-a vazut, dupa 4 ani, care cat a copiat la bac.Toti am copiat, dar intrebarea era CAT?

  3. Nu ajuti pe nimeni Gaben facand propaganda la copiat. Pentru ca pina la urma daca toti vor copia o sa ajungem o tara de hoti prosti pe care oricum nimeni nu o sa-i angajeze pe baza diplomei pentru ca daca nu sti sa faci nimic …. nimic ajungi. Domnia si prostia se plateste si asta o sa o vedem peste cativa zeci de ani cand trebuie sa luam pensie de pe urma acestor copii isteti, carora in ziua de azi si copi-paste li se pare greu sa faca.

  4. Amu nu mai merge tati asa cu casca, cu telefon. Inainte de inceperea examenului trece un giolgau cu un aparat care cauta orice dispozitiv ce transmite sau primeste informatii sau ceva asemanator.

  5. Gaben, faza 1) cu fituicile – atentie! – facute de mine, am traversat-o la examenele din facultate.M-a ajutat.Mai foloseam o metoda, care nu apare la tine, destul de proasta – asa-zisele pixuri cu cerneala invizibila, cu led violet in capac.Scriam informtiile de-a oarba si apoi luminam cu „rahaturile” alea, citeam si scriam apoi pe bune.

    Pentru BAC(in 2004) am invatat, mai putin la informatica – asta nu se prindea de mine(de programare vorbesc).L-am rugat pe colegul de banca sa ma ajute si asa am luat un rezonabil 7 si ceva.Ar fi fost misto sa-l pic din cauza informaticii, mai ales ca restul notelor au fost in jur de 9-9.7.

    Si ca o ironie a sortii, am dat la Facultate de Mate-Info! :)))

  6. Citesc pe un site – nu dau nume – ca in China li s-a interzis participantelor la BAC, purtarea de sutiene cu…insertii metalice.Cica le detecteaza la intrarea in sala.Pentru ele ramane valabila varianta cu fituicile.

  7. Scump, domnule, scump. Parca tot mai ieftin iesi daca inveti. Ma gandesc insa daca sunt atatea site-uri care ofera optiuni de copiere la examene, inseamna ca exista si cerere 🙂

  8. Eu am copiat intai in minte. Apoi din minte pe hartia de la examen. Evident, materiile fiind multe si stufoase, am retinut doar esenta. Dar acea esenta o mai stiu si acum, dupa ‘nspe ani.
    N-am ajuns ministru, atunci inca n-a existat „copy-paste” 😀

  9. Am o intrebare valabile penrtu toate 3 variantele din TOP
    -Este valabila returnarea produselor in 30 zile? :))

  10. Tot cu fituici de pe primul link din articol. Asta acum 3 ani, deci site-ul nu e nou. Foarte bine facute fituicile alea, atat din punct de vedere al continutului cat si din alte considerente „practice” – foile se rup foarte usor iar scrisul, desi e mic, e de calitate buna, astfel se pot citi usor. Rezultatul: nota minima 9,30. Bineinteles, mai si invatasem, dar nu la romana.

  11. Mai e cine aici pe forum ? Am un prof naspa la facultate si nu stiu cum sa-l fentez, deci nu merge sa te uiti pe telefon, am nevoie de un fel de ceas care sa preia informatiile de pe mobil si anume ce se scrie pe whatsapp sau pe facebook pe privat, exista asa ceva ? Deci informatia vine pe whatsapp in forma de poza iar eu trebuie sa citesc de acolo, nu e cu audio si este prin internetul mobilului.

  12. Acum vreo dooscinci de ani, cind eram io student, se dadea claca la scris fituici. Se impartea materia in ,,n” parti egale (unde n = numarul de paricipanti) si se transcria esentialul pe firuici identice dimensional. Rezultatul se tragea la xerox (aveam un nene ungur expert in aliniat fitanele, sa iasa fata-verso perfect). Dupa asta se decupau frumos si se impatureau ,,acordeon” sau se faceau ,,rulou” cu bete de chibrit lipite la capete, prins totul cu elastic ,,de chiloti”. Maiestria consta in a le palma eficient, sa nu vada inamicul. Dupa examen, le dadeam pe bere la urmatorii sau faceam troc cu alte fituici. No high-tech, no gsm, no bluetooth.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.