Abdul, teroristule!

Abdul (e primul nume de terorist care îmi vine în minte. da e dintr-o glumă)

am să încep aceste rînduri prin a-ți spune că ești prost.

Și în prostia ta vei fi și mort în scurt timp…

Dar asta e altă discuție.

Da, ai speriat întreaga planetă! Bravos. Știi cât o să dureze spaima asta? Două luni? Trei?

Civilizația o să fie ok. Crede-mă. Nu-i vezi? Deja e mai interesant să aprindă luminițe și să inventeze haștaguri. Să fie uniți, să asculte muzică de pian, să dea interviuri. Să comemoreze, să țină momente de reculegere, vor vorbi o perioadă  despre asta, apoi vor uita.  Am mai văzut asta…

Până la urmă e și normal. Au și ei probleme, griji, bucurii…

Dar există cineva care nu o să uite… Știi cine? Politicienii! Și ca să nu se repete grozăvia vor aloca mai mulți bani și  resurse pentru armată, pentru servicii secrete, pentru spionaj!

Și o să verse o tonă de bombe, de gloanțe și de rachete în capul celor dragi ție. Da! Îți vor omorî prietenii, colegii, copii, frații, mama!

De ce?

Din răzbunare prostule! Pentru că cei pe care i-ai rănit tu vor să știe că ai fost pedepsit, tu și cei asemenea ție!

Nimeni nu  va spune ”NU”. Nimeni! Nici măcar oamenii care se opuneau războiului! Nici oamenii care poate empatizau cu cauza ta! Nimeni nu îți va lua apărarea! Pentru că și ei își doresc să te vadă mort. Împușcat, aruncat în aer, ars! O să se distreze privind filmulețe cu moartea ta, stând lejer în fotoliu, în căldura casei lor. O să se bucure, vor da un like pentru momentul în care un glonț o să-ți spulbere capul. O să arate cadavrul tău plin de sânge copiilor lor și o să le spună că ai fost rău și pentru asta ai fost pedepsit.  O să aplaude moartea copiilor tăi, nevinovați și o să zâmbească complice când mama ta o să zacă într-o pușcărie insalubră. Și nimeni nu va avea un pic de milă… Nimeni nu va fi de partea ta. Nimeni!

Așa că dacă nu ai murit deja, vei muri în curând! Tu și mulți alții ca tine. Poate mulți nevinovați. Victime colaterale ale prostiei tale.

Ce-ai rezolvat?

Vrei să-ți spun eu?

NIMIC!

Ah. și ca să-ți stric de tot ziua: faza cu virginele e o minciună…

 

12 comentarii la „Abdul, teroristule!”

  1. Corecteaza „ati” cu „a-ti” si sterge-mi comentariul. Scuze ca te corectez, dar ai scris mult prea bine articolul asta ca sa las sa se ia oamenii de o mica greseala si sa nu inteleaga esenta. E fff bine scris! Exact parerea mea!

  2. Serif o mica mentiune: se scrie „a-ti”, nu de alta dar blogul tau e unul respectat. Toti gresim oricum, nu o lua ca pe o insulta.

    In alta ordine de idei, articolul mi se pare foarte bun, se simte ca vrei sa transmiti ceva cu el.

      1. Ia cum m-o facut terorist colegu’ mai jos :)) deci n-o cred p-asta. Eu am intrebat crezand ca in sfarsit, ai gasit motivatia, inclinatia, dorinta de militarie, ca de fugit de armata, nu tu si Dumnezo stiti de cate ori si prin ce metode ai izbutit :)). Vad ca Vlog deloc de un anisor si mai bine, nu te bate gandu sa revii si la el?

  3. Te inseli la un lucru…nu e vorba de Abdul ala ca ar fii singurul de vina sau ca ar fii vrut el sa faca ceva,sa iasa in evidenta…e de vina religia si declaratiile de pe televiziunile siriene in care li s-a comunicat musulmanilor sa omoare macar cate un „francez necredincios”,sau sa le otraveasca apa :))
    Dupa atentat tot aceeasi oameni din varf au declarant public,la fel ca si data trecuta ca urmatoarele tinte sunt Washinghton si Londra…se apropie razboi din cazua unei religii idioate si a unor dobitoci din varful ei…
    In concluzie postarea asta e irelevanta,daca il omori pe Abdul nu aduci pace stai linistit(a),el nici macar „pion” nu il poti numi…..si chestia asta e la fel de irelevanta ca si legatura dintre Ponta si ce s-a intamplat in Colectiv…o fi fost vina lui ca unor dobitoci le-au trebuit artficii in spatiu inchis…da hai sa il luam la raspundere pe Ponta si,pe guvern,ca na…
    A,da…si Piedone e Politie,nu ca nu am stii cu totii ca o incapere se verifica de catre cineva din cadrul pompierilor,cineva de la sanepid,ca mai mergem si pe la un architect daca vrem sa construim ceva,iar primarul nu are decat sa semneze in cazul in care „analizele sunt bune”…
    Cata dezinformare la noi in tara…

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.