Ce faci cand ti se rupe ciorapul?

broken-hole-jacquard-weave-pantyhose-womenIată o întrebare care pentru mine până acum nu a avut un răspuns clar. Dar înainte să întrăm în text (expresia originală era să intrăm în pită, dar e seară târziu și nu se cade) vreau să clarificăm din start niște lucruri:

1. Vorbim despre ciorapi de dama. Că doar nu o să pierdem timpul discutând: ce face un bărbat când i se rupe ciorapul? Toată lumea știe răspunsul la această întrebare: NIMIC!

2. Nu port ciorapi de damă. Nu mă pasionează subiectul. Dar îmi place să-i admir pe dame. Și numai pe dame. Sună homofob, știu, dar  ăsta e crudul adevăr… Fac și aici o mică paranteză – Iubi – dacă citești să nu înțelegi că m-aș uita după femei. Ca orice bărbat, admirăm ce e de admirat… Dar atât…

Până astăzi, n-am știu ce face o femeie când i se rupe ciorapul. Am mai auzit legende cu ceva lac de unghii… sau ceva… Bănuiam că există ceva metode secrete, ceva tehnici străvechi…

Ei, astăzi am fost uluit, da ce spun eu uluit, răvășit în totalite!

Un articol publicat de doamna (sau domișoara…) Karina Nagy, care se intitulează (articolul nu doamna-sau domnișoara) ”Consilier de etichetă” ne dezvăluie după 500 de caractere ce faci dacă ești la o sindrofie și ți se rup ciorapii:

suspans…

suspans…

Te schimbi cu alții noi!

AAAAAAAAA!!!!!!!

Adică dacă ești o lady, trebuie să ai în poșetă cel puțin o pereche de ciorapi!

Nici o tehnică, nici o schemă, nici un mister! Atât!

Având în vedere că citeam un articol scris de o consilieră de etichetă mă așteptam la ceva gen James Bond… Sanchi!

.

Nu știu cum, doamne iartă-mă, nu m-am putut gândi…

ei, acestea fiind spuse, sper că informațiile oferite v-au fost de un real folos și vă mai așteptăm pe blogul nostru pentru alte trucuri, scheme și povețe care vă vor ajuta în momente de restriște!

acuma că tot vorbim despre subiect era un banc: de ce merge firul rupt de la ciorapi în sus?

din curiozitate…

5 comentarii la „Ce faci cand ti se rupe ciorapul?”

  1. Pingback: Gaben.ro | Ce faci cand sare uleiul?

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.