Moartea draculei!

singura chestie care ne mai ramasese,

asa ca brand de tara, era Dracula!

Dar marsav, Hollywood-ul ne loveste napraznic…

Cu Saga Amurg. Unde cunoastem vampirii prietenosi

si varcolacii cu blugi.

pentru video dati un click pe titlul articolului sau pe ”citeste mai mult”

 

 

14 comentarii la „Moartea draculei!”

  1. Bine ma si daca nime nu face nimic, inseamna ca trebe sa ne includem si noi acolo ? Tu stai ase cu mainile incrucisate Gaben ?
    Gata, repede cineva sa faca un banner sau cum le numiti voi imaginile astea de pe bloguri si site-uri, cu DRACULA si sa-mi dea si mie sa-l pun la loc de cinste. Sa vada lumea ca reprezint Transilvania. Mai daca numa atata pot sa ajut … atata fac, dar macar incerc. Hai repede care va apucati de lucru ? pe bune, dau si io un borcan de miere.
    Voi ce ideii mai aveti ?

  2. problema la noi, nu e ca frunzulita si boxerul nu reprezinta brand-ul, sau dracula-n sus sau dracula-n jos……e mai bun ca brand…………….cel mai bun brand e viiul grai … adica vine strainul la noi, si nu numai strainul vede
    ca serviciile de la noi sunt foarte bune si ieftine (asta e un vis 🙂 ) si ne fac ei singuri reclama prin viu grai cum spuneam. Eu zi c ca asta e problema la noi, avem di tate, da nu stim sa le promavam ….. asa ca explore the carpathian garden ……. :):):) poate dede ai da de dracula..:)

  3. Dracula al nostru este un fel de ” Lord of the rings” al vampirilor nu se incurca pustani stralucitori ,rabda el rabda … dar si cand se trezeste si le arata el cum arata un vampir adevarat……

    Tarile astiatice (japonia,Koreea ) cred ca vampirii sunt Germani (orice incantatie, vraja sau mai stiu eu ce este in germana).

  4. oo pai ce ne mai speiam acu 10-20 de ani de filmele cu vampiri, in care ‘frate’ te speriai si erau ugly, acu ce sa mai vezi, cum zice gaben, unu sclipind, tat fardat care manca saorma cu de toate
    traiasca Dracula!

  5. Eu propun sa faca romanii un film ceva gen ca toti vampirii astia sclipiciosi si buni si altfel decat originalul se trag dintr-un Ghio vampir care era nebun :)) Si tata lor Dracula se scoala intr-o zi din patul ala a lui cu capac inchis ermetic si vidat :)), foarte suparat pe toata mizeria asta si incepe el sa faca regula intre vampiri. Ah, si cu ocazia asta face curatenie si prin guvern, ca ce e cateva sute de oamnei in plus sau in minus :))) Ah nu, pe aia din guvern ii face vampiri si devin soldati in armata lui, ca mai are si el nevoie de ajutor. No si asa putem si noi sa ne conducem tara asta cum trebuie si sa curatam si zapada aia care te-a zdruncinat in parcare si poate, doar poate sa punem ceva asfalt intr-o prapastie din centrul clujului unde era sa-mi rup masina in doua. Numai poate zic, variante sunt destule :))))

  6. Radem noi radem dar daca te uiti la aparitiile urban fantasy ( vampiri,varcolaci, strigoi si tot ce mai poate fi supranatural) foarte putine mai fac referire la Romania si Dracula. Fiecare incearca sa isi duca „stralucirea” pe teritoriul lui si nu mica ne va fi mirarea peste cativa ani daca vom constata ca Dracula a emigrat undeva prin New Orleans.
    Nici macar nu ii pot invinovati daca noi nu stim sa profitam de ce avem sa valorifice altii.

  7. Eu zic aşe. Mişto accente aveţi voi ardelenii. Am văzut pe un panou în oraş că marţi e ziua îndragostiţilor. Hai să începem o campanie să o schimbăm în ziua iubiţilor. Eu crecă încep la mine pe blog.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.