Nu călcați pe iarbă!

Când ești redus mintal și handicapat și ai ajuns într-o funcție publică pentru că ai dat șpagă salariul pe 3 ani sau ești ceva rudă cu cel care semnează angajările, nu se așteaptă nimeni de la tine să faci vreo minune. Știm că nu te ajută nici creierul, nu e vina ta… Natura te-a nedreptățit și nici tu n-ai făcut mari eforturi. Ai știut tu că o să ajungi într-un post  unde prostia și încăpățânarea sunt  mult mai apreciate!

Tu, cretinule, știi de pe vremea lu’ Ceaușescu cum stă treaba cu iarba din parcuri. Că se strică dacă o calci în picioare. Așa ai auzit tu de la alți cretini! Plus că dacă nu o atinge nimeni, nu mai trebuie întreținută. Adică tu ai mai puțin de muncă. Simplu! Dacă nefericițiii ăia care plătesc taxe pentru înfrumusețarea orașului stau pe trotoarele de asfalt din parcuri, tu poți să joci solitaire sau să stai toată ziua în maieu la televizor. Bineînțeles cu o scobitoare în colțul gurii!

Chiar și în concediu faci grătare pe marginea drumului  în loc să te duci într-o țară civilizată ca să vezi cum oamenii sunt invitați să stea pe iarbă. Indiferent că vorbim de parcuri, castele sau palate. Oamenii stau pe iarbă pentru că așa e normal.

Sunt sigur că mintea ta nu poate înțelege cât de  important este pentru noi să putem sta tolăniți pe iarbă. Să te descalți la umbra unui copac și să-ți acorzi un moment de răgaz. Să simți răcoarea plăcută a pământului… Să închizi ochii și să te odihnești preț de o secundă. Să uiți de bani, de betoane, de șefi, de probleme… Să te liniștești…

Tu nu vezi decât lanțuri, pancarde, amenzi și jandarmi. Asta știi tu să faci. Atâta poți!

Așa că te rog du-te acasă. Pleacă dracului și lasă postul liber! Poate vine un OM care înțelege cât de important e pentru mine și pentru cei ca mine să pot să stau pe iarbă în parcuri.

Și când pleci, ia-l pe tine și pe celalalt cretin care nu ne lasă să facem poze în muzeu!

poza e din Viena unde băncile din parcuri sunt puse pe iarbă…

6 comentarii la „Nu călcați pe iarbă!”

  1. Cum s-ar putea sa facem sa avem si noi iarba de calcat? Cum sa schimbi niste mentalitati imputite de functionari publici care au facut paianjeni in postul lor caldut si lipsit de activitate?

  2. nu functionarii publici fac asta. lor le-ar fi mai bine daca nu ar trebui sa o faca. Cei care ii conduc, cei care dau legi si hotarari de consiliu o fac si care sunt niste incompetenti alesi pe o perioada de 4 ani

  3. Eu am luat amenda pentru ca am calcat pe iarba din fata Casei Albe (din orasul meu) si am fost pedepsit cu 6.25 lei; asta acum 4 ani. Frumos, altii inca isi spala covoarele la fantani si nu patesc nimic.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.