icoane pupate în exces

 

Pentru audio, vă rog să dați un click pe

 

Continue reading »….

 

da pe ăla albastru

 

si acuma, un click pe play

Icoane sanepid

11 comentarii la „icoane pupate în exces”

  1. Ai mare dreptate. Chiar nu mi-am pus niciodata intrebarea asta. Si in plus stii ca p-alea nimeni nu le spala. ABSOLUT nimeni. Pentru ca vezi dom’ne se ia acuarela de pe lemn.

  2. Ma gandeam sa scriu ceva pe tema asta. Ai zis-o destul de bine incat sa nu mai am ce.

    N-as pupa o cruce decat daca ar fi tatuata pe-o tipa bine.

  3. Pingback: Te-ai pus pe cruce de fraier, Iisuse | Fail Dude

  4. Pingback: Comisia pentru aducerea moastelor. » Gaben.ro

  5. De acord cu articolul. In plus nu consider decent, nu consider moral faptul in sine de a purta moastele cuiva de colo colo cu ultimele modele de audi a8, cand oamenii aia , poate s-au rugat toata viata lor intr-o chilie. E injositor sa transformi ramasitele lor intr-un business.

  6. Exact , nu e igienic, cine stie ce lepros si bolnav mai pupa acolo :))
    Nu stiu ce rol ar avea pupaciunile alea pe toate chestioarele de prin biserica, nu cred ca preotii respectivi au atata credintza in ei ca pupaciunea ta sa aiba efect asupra sufletului omului ce pupa treburile de prin biserica si tzoalele popei. DA ..importat e si faza cu Preafericitul, dece e el preafericit si eu care sunt sclavul europei de multi ani si tot nu ajung sa fiu preafericit macar pt 5 minute ??!

  7. Domnul Gaben imi pare rau ca aud un morosan dea mneu vorovin ase. Poate nu esti ortodox si atunci iti inteleg frustrarile si loviturile… inteleg ca nu intelegi …am o intrebare ca am vazut ca esti specialist la baut horinca… Daca ai zece oameni la tine in casa si intini cu fiecare om on pahar de horinca te duci la bucatarie si i-l speli cu pur de cela pantru vase ,i-l limpezesti bine bine si apoi torni la urmatoru” ? Apoi mni spune ca horinca dezinfecteaza tat dapoi dezinfecteaza si urma ceie lasata de toti musafirii tai pa partea de dinafara?
    No ase si sfintenia dragu mneu ase cum horinca curata interiorul paharului cela de un detz pa care tu i-l prezinti curata,sau chiar vindeca pe acela care saruta Sfanta Cruce, sau Sfintele Icoane.
    Vad ca tii dinadins sa nu ofensezi pa nime in vidourile tale dar pa mine ca si crestin ortodox ma doare ca vorbesti ase.
    Una ii sa vorbesti de smecherii si afaceri de ale unora dintre preoti care si-au gresit vocatia si trebuiau sa fie business-mani asta e cu totul alta discutie .
    In primul rand ar trebui sa iti pui si tu intrebarea de ce de 2000 de ani (ca de atunci se saruta Icoanele) atatea milioane de oameni ( vreo 500 de milioane de ortdocsi traiesc astazi) si care daca e ortodox saruta Icoanele destul de des ,scadem numarul la 10% la acei ortodocsi care merg in mod regulat la Biserica nu s-o inregistrat nici o epidemie de ceva? Nici un virus care sa rezulte de aici? Din astia sa zicem 10% adica 50 de minioane care merg regulat nu exista nici un epidemiolog? nici un medic ? care sa isi puna aceiasi intrebare? sunt u siguranta zeci de mii de medici…Numai unde merg eu regulat( da stiu is de ala )sunt vreo 4 medici si altii care lucreaza in medical field care nu isi pun probleme …Oare de ce ? Or fi acest oameni incostienti sau nu cunosc nimic despre igiena?
    Sarutatul icoanelor se face din dragoste pentru persoana reprezentata in icoana, ase cum nici de mama( de care mni dor ) cand oi ajunje acasa o sa ieu sa ii sarut mana fara sa ma intreb: daca o muls vaca acum 2 minute ,o dat la porci cu aceie mana acum un minut sau ce alta murdarie ar putea sa fie pa mana la mama o iau si o sarut fara sa ma gandesc la microbi ase cum si tu ca si baiat bun ce pari faci cu mana mamei tale cand o vezi…nu?
    La mine de exemplu vine Parintele maine cu boboteaza…de 4 ani vine si nu ia niciodata nici un ban…acum 4 ani i-am dat banii i-o luat repede ase cu foame…si inainte sa plece o intrat la baie si seara cand sa fac dus am gasit banii sub gelul de dus la baie…si de atunci nici nu am mai incercat sa-i dau bani…la fel face cu toti pe care ii cunosc…ase ca daca ai ochi numai pentru popi afaceristi ii gasesti usor…daca ai vre si ai cauta bine bine…ai gasi si Preoti Sfinti.
    Doamne ajuta …cele bune…Dumnezeu temburden rai!

  8. Draga Ioane/ Ionut
    Se vede ca esti vreun frustrat de popa sau in legaturi stranse cu biserica ortodoxa, invatza sa scrii romaneste in primul rand, sau daca esti UNGUR dute in tzara ta de bashtina ca nu sunte-tzi bine primitzi aici la noi ! Apropo de acest subiect, ma uitam pe stirile ProstTV din Romania chiar acum 2-3 zile daca imi aduc bine aminte si dadea o stire despre marii preoti ortodocsi care chefuiau pe banii milosului care da la biserica pt a i se ierta pacatele, pt a blestema pe cineva, sau diferite pomeni, nu trebuie sa fii de alta religie ca sa observi si sa tragi concluzii mai taica/ Ioane, de aceea atzi ales DEMOCRATIA, LIBERTATEA ca fiecare dintre noi sa faca ce vrea, ideea e urmatoarea, chiar lumea face ce vrea in Romania si cei mari care ar trebui sa ne educe, indrume, conduca, exagereaza foarte mult prin ” a face ce vrea ” daca intelegi ce vreau sa spun. Bineinteles ca am observat ca nu stii carte si iti voi explica ce inseamna ceea ce am zis la randul de mai sus. Deci, fara deci, conducatorii tzarii in loc sa ne ajute, sa ne conduca cum ar trebui, sa tzina la tzara asta si la poporul roman, ce fac ei defapt ? Ne fura, ne mint, vin si ne iau casele, ne maresc taxele, le inmultzesc, si cat mai multe rele posibile ce ei le gandesc peste noapte. Al doilea exemplu ar fi acesta -> Preotii, ortodoxia si ce tzine de credintza. Cum ar trebui sa fie acestia? milostivi, ascultatori, darnici, sa indrume etc. Ce fac ei defapt ? Ne vand minciuni, azi sfintesti masina nou cumparata si a doua zi mori cu familie cu tot in vacantza la munte intr un accident, iluzii vand acesti preoti, minciuni, vin betzi la om acasa sa sfinteasca de sarbatori etc si intind mana sa ia in loc sa dea saracului, nici o nunta nici o inmormantare nu se toarna fara de decartezi la popa, iau mita, sunt curvari, sunt mincinosi, sunt bishnitzari, sunt prost educatzi in scoli si cum mai vretzi voi, toate aceste exemple pe care le-am enumerat aici, daca ar fi sa vin cu dovezi concrete, s-ar trece la alte religii 80% dintre ortodocsi, asa ca fii cuminte Ioane , banuiesc ca de sfantul Ion tzi se umfla ouale dintre picioare nu ? te crezi si tu vreun sfant ca ce drq, doar te numesti Ion. Oare cati puscariasi sunt inchisi pt crime, jafuri , violuri, furturi si tot felul de faradelegi se numesc Ion, Gavriil,Gheorghe si ce alte nume de sfinti or mai fi, crezi ca acestia ar trebui sa isi serbeze ziua ca sunt sfinti ? U suck Ioane !
    Nu veni cu exemple la noi de 2lei Ionik draga, si invatza lb.romana !
    E democratzie nene Ion, asa ca nu suferi, fiecare zice ce vrea, comunistule :)))) hai fugi sub dush
    CIUS

  9. Si inca ceva ce am uitat sa iti spun Ioane draga !
    Stiai ca in penitenciarul Jilava se afla un puscarias inchis pentr-u omor care sa apucat sa deseneze icoane ? Stii unde ajung acele icoane ? Vezi ca nu stii. Ajung la oameni in case, acestia se duc la biserica sa le slobozeasca popa cu apa+chimicale, si ei le pupa, se inchina la ele toata viatza . Ideea este, oare cata onaneala baga ala la parnae si dupa se apuca iar la pictat, ca doar e om nu vreun sfant sa se abtzina 😉 esti atat de incuiat la minte Ioane ca nu vezi decat ” ca calu ” iarba nnainte :))) mai iesi si tu din casa nu fi idiotzel !

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.