Io nu-s Bau bau

io nu-s bau bau

.

pentru clipul audio dati un click pe PLAY…

Mesaj pentru copii cu vârste între 6 luni și 3 ani!

Ca să vă scot din ceața care s-a format în zona articolului acesta, Bau-Bau nu se referă la orașul din Indonezia. Se referă la omul ăla rău care ducea copii , evident ăia răi, pe principiul „cine s-asamănăa, s-adună”. Unde îi ducea, rămâne un mister. Nu știu dacă vreun copil a fost dus. Pentruu că dacă a fost dus nici n u s-a mai întors. Să ne povestească.

Mi se întâmplă foarte des să fiu asociat cu acest personaj negativ, de care mă disociez ferm și căruia îi dezaprob cu tărie acțiunile!

Nu duc, nu iau și nu pedepsesc copii. Asta ca să lămurim copii care au făcut ceva rău sau s-au dat cu curu’ de asfalt și sunt amenințați de mame că eu (care accidental eram în zonă) o să-i iau, duc, pedepsesc, etc… Știu că am o față care ar putea duce în eroare mamele . Și copii.. Dar.

Nu sunt eu the bad guy. Am vrut să îmi fac un tricou cu ceva personaj roz. Un iepuraș ceva. Pentru că nici un copil nu ar bănui că un nene cu tricou cu iepuri roz poate fi bau-bau. Dar riscam să fiu considerat gay. Și asta e mai rau… Dar copii ăștia nu știu să scrie.

Așa că mă bazez pe ajutorul părinților, cărora li se adsresează acest articol..

Io nu-s Bau Bau!

 

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.