Sinuciderea unui telefon…

nokia ala micu

.

pentru clipul audio dati un click pe PLAY …

Nu o să vă vină să credeți! Mi s-a sinucis un telefon. Da. nu am greșit textul. S-a sinucis. A murit subit.

Explicație: am , adică nu mai am că doar ce v-am spus că nu mai e, deci aveam un telefon mic. Din ăla simplu de tot cu ecran alb-negru. Vechi. Îl păstram pentru că mai aveam un număr pe care nu îl prea foloseam. Dar niște prieteni mai vechi și niște clienți mai sunau din când în când. Și de aia țineam telefonul, OK? ȘI ieri, dau o geană, să văd dacă nu s-a terminat bateria. Era în curs de. Adică goală. nu nudă  măi…  Descărcată, adică… Și zic eu, în mintea mea, că doar nu o să vorbesc singur cu voce tare… Să îl pun la încărcat. Că venea weekendul. Și să nu se oprească  agregatul. Așa că, fără nici o bănuială pentru ce avea să urmeze, pun telefonul la încărcat. Lângă iPhone. Și după 2 minute aud o explozie și mă trezesc într-un nor de fum. Ce să fie. Explodase bateria!

avem (din nou) două variante:

Ori cei de la Nokia au un plan secret și vor să scoată din joc toate iPhoanele. Un fel de kamikaze. Dar numai telefoanele astea mai mici și mai vechi. Cum văd un iPhone cum se dau pe lângă el și s-aruncă în aer. Să moară infidelii…Puf!

Ori IPhonul odată ce o văzut telefonul ăla mic lângă el o început să-l certe:” Bă da ție nu ții rușine cum arăți, băi handicapat urât și vechi, faci umbră pământului măi piticanie hidoasă ce ești tu, cum vă mai suportă planeta asta măi mutanților…”

Și ăla micu de rușine o sărit în aer!

2 comentarii la „Sinuciderea unui telefon…”

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.