Fantezii masculine!!

fantezii masculine

pentru clipul audio dati un click pe PLAY…

.

M-am trezit, dimineață cu o recomandare în Google reader să citesc un articol despre fanteziile masculine. Normal că l-am citit… Și ele, adică fanteziile, erau în număr de 5. Prima (normal) e aia cu 2 femei. adică să ți-o pui cu 2 femei. Observați vă rog că am scris femei nu bagadoante, pentru că urmărind o idee de bun simț articolul cu pricina presupunea că una din femei este iubita/prietena/logodnica/soția. A doua (bineînțeles că nu le mai știu ordinea la ultimele 4) era ceva despre roluri si costume adică o stewardesă, o doctoriță, o polițistă… ați prins ideea. Mai era și cum le place bărbaților să fie legați de scaun. Nu știu cine a făcut topul, dar mi-e teamă că omul meu are niște gusturi un pic kinky… Nu-i problema noastră. Mai era ceva cu pozatul femeilor dezbrăcate… Bineînțeles că topul e din burtă și e din zona „hai să povestim discuții” și e scris în dorul leli, doar să generăm content.

Articolul e perfect greșit. Bărbații au alt fel de vise erotice. Cel puțin Acum. Eu vi le zic pe ale mele:

a. Drumuri asfaltate. E destul să închid ochii și să îmi imaginez drumuri exact ca în Germania vă jur că am o erecție. Nu e politicos și nici deontologic ce vă relatez eu aici, dar ăsta e purul adevăr!

b. Se ieftinește benzina. Pentru mine știrea asta ar genera aceeași cantitate de endorfine ca și un masaj tailandez. Făcut ( of course) de o tailandeză care să fie îmbrăcată doar cu o pereche de cercei…

c. Scade tva-ul . Maximul senzațiilor erotice pe care le-aș putea simți vă jur că ar fi când aș afla că scade tva-ul! Nimic mai puternic! NImic! Orgasmic sentiment!

Nu prea cred că autorul are vreo legătură cu realitatea (crudă) care ne înconjoară. Noi avem probleme grave și el vrea să ne facem poze în curu’gol pe plajă. hai sictir!

Dar din păcate, toate acestea sunt doar fantezii…

5 comentarii la „Fantezii masculine!!”

  1. Pingback: Tweets that mention Fantezii masculine!! -- Topsy.com

  2. Cum ar arata lumea asta daca toti am avea aceleasi fantezii? Crezi ca ar fi ok ca toata lumea sa isi doreasca drumuri asfaltate si tva mai mic? Si cam cat ar tine fericirea provocata de ieftinitul benzinei? Eh… fiecare cu fanteziile lui. 🙂

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.