Un joculeț, ceva? Domnu’ Boc…

Cum se întâmplă ceva, pe lumea asta și hop! Se trezește un deștept să facă un joculeț. Deștept e de bine în propoziția precedentă… Primul joc care mi-a atras mie atenția a fost ăla în care tu erai Zidane și trebuia să-i umfli ridichea  penibilului ăla de italian. Exact după finala Campionatului Mondial de Fotbal. Nimic special, doar două poze puse în flash care se mișcau haotic pe ecran… Nu contează. Efectul era deosebit… Și momentul a fost foarte bine ales. Cred că vreo 50 de milioane de oameni au jucat prostia aia în maxim 10 minute de la lansare. Sper că ați înțeles despre ce e vorba. Și nici nu am chef să o lungesc prea mult cu poveștile. Deci: cum se întâmplă ceva pe planetă – apare un joc nou.

Miliarde de jocuri. On line, offline. Site-uri de jocuri. Miliarde de site-uri cu jocuri. Acțiune, amuzante, sexi, de strategie, cu Barbie, cu Tom și Jerry, cu împușcături, logice, ilogice, cu cărți, fără cărți. Oau! Miliarde de jocuri!

Buuun… Dar despre România de ce nu a facut nimeni nici un joc? Cu mizeria, corupția și bătaia de joc din țara asta nu face nimeni un joc? Cred că ar fi foarte mulți amatori… Și mai cred că am avea niște top-scoruri… Și niște Game masteri…  Cred că știți la cine mă refer… Da. amândouă numele încep cu B…

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.