Ce aveți cu ei? e și ei oameni…

Nu știu de unde toată tevatura asta. cu rromii. Adică… Cu Franța și Italia, și restul lumii… care au ceva cu romii, îi persecută și acuma vor să îi trimită acasă. Eu unul nu înțeleg de ce.

Cică nu muncesc… Astea sunt ca să îl citez pe regele fotbalului, Hagi, niște „răutăcisme”. Cum să nu muncească. E o minciună, și afirm asta cunoscându-i pe cei care au rămas în România. Care muncesc de le crapă curul, să iertați de expresie. Și ăștia care au rămas sunt cei mai puțin ambițioși. Se mulțumesc cu puțin. Nu ca ăia care s-au dus în alte țări ca să strângă prin muncă cinstită un bănuț și apoi să se întoarcă în țară ca să sprijine economia națională.

Să nu cumva să zâmbiți pe sub mustață. Că vă dau argumentele aici:

necalificații strâng fier vechi (ca în imaginea alăturată). sunt ca un fel de viermi care curăță natura de resturile lăsate de combinatele și fabricile comuniste. ei fac un bine mediului și comunității. Acuma că din greșeală, și repet ca să se înțeleagă din greșeală, mai iau ei o șină de cale ferată, un cablu de cupru, un capac de canal sau o bucată de macara din curtea unei fabrici este ușor de înțeles. E multă muncă, stres… Sunt mulți factori care cumulați pot duce la erori regretabile.

calificații fac ciotorne, coșuri de nuiele, inele de argint, cazane de țuică, mături… Știți voi… Acuma gurile rele zic că lucrează scump, prost, fură materialele și nu respectă termenele. Sunt doar minciuni sfruntate!

supercalificații ghicitorii în ghioc, boabe, cărți, oase de găină (albă neapărat – ca și magia de altfel), tamăduitorii, desfăcătoarele de vrăji rele, rupătoarele de blesteme și contrar legilor  fizicii și chimiei extragătoarele de mercur din nasul și gurile oamenilor bolnavi

artiștii adică cântăreții și lăutarii. nu intrăm în detalii. știe tot mapamondul

șmecherii ăștia sunt personajele cele mai publice și prin acțiunile lor veghează asupra cursului valutar, asupra prețului aurului și alte activități macroeconomice.

Acuma toți ăștia plătesc impozite pe profit, tva și alte taxe. Da! chiar și CAS! Și pentru șomaj sau maternitate. nu ca intelectualii lui pește care se trag pe fese că au de dat un flecușteț de 16 % din venit la stat. O etnie care pune umărul la bunăstarea patriei.

Cum pot să zică francezii sau italienii că oamenii ăștia nu lucrează. Dar lucrează din greu. Foarte din greu… Sau că nu sunt integrați în societate. Cum nu-s integrați? Se integrează foarte repede. Două – trei nopți și gata integrarea. Nu îi mai gonești decât cu TAB-urile. Pentru că sunt serioși și puși pe treabă!

dar ce mă bucură pe mine, e că francezii și italienii care ne criticau că nu tolerăm și nu ajutăm minoritățile au ajuns să le dea bani să plece din țara lor… E bine… Domnilor dar nu îi integrați voi? Ca să vedem și noi cum se face. Că nu ne prea pricepem. 10 ani ne-ați criticat că nu respectăm drepturile minorităților. Ia dați-ne un exemplu!

3 comentarii la „Ce aveți cu ei? e și ei oameni…”

  1. Ai omis sa zici de cei care recupereaza TVA-ul;fetele din familiile bogate care calca stramb;masinile de lux care nu sunt bine parcate!
    Ar mai fi,insa nu am timp;
    posibil data viitoare;

  2. Am gasit ceva timp,inca…
    Sa va zic de cei care fura posete doar sa le umple cu bunuri;de cei care nu cersesc,dar ‘colecteaza’ bani in intersectii pt un trai decent al ‘romanilor'(ca asta scrie in pasaport); A SE CITI ROMANILOR,nu RROMANILOR;de cei care vand marfa ‘produsa’ cu pret de magazin si fara garantie;
    …de ceillti care vad CD,DVD-uri piratate,ca,na’sunt mai ‘originale’;
    de cei care cersesc in numele poporului Roman,nu cel Indpachistanez;
    Nu cred ca cei de mai sus ne caracterizeaza,dar au norocul ca s-au nascut in Romania si se dau drept romani;
    O sa vina oare o zi in care cineva va pune piciorul in prag?
    Sper ca nu o sa fie ‘bronzati’!
    Scuze de monologul necenzurat si de opinia mea cu tente sovine;dar M-AM SATURAT DE EI!

  3. Dimitrie Cantemir spunea: Tiganii sunt imprastiati in toata tara si nu e boier ca sa nu aiba mai multe familii de tigani, supuse lui. De unde si cand a venit acest neam de oameni in Moldova, nici ei nu stiu si nici analele noastre nu o spun. Intrebuinteaza o limba care este obisnuita tuturor tiganilor din aceste parti si este amestecata cu multe cuvinte curat grecesti si cu multe chiar persane. Alta meserie, afara de fierarie si aramarie, cu greu au. Natura li-e aceeasi ca si in alte tari, au aceleasi moravuri si suprema lor virtute si diferenta specifica este furtul si lenea.
    eu spun sa-i trimitem de unde au venit

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.