Comerț modern!

N-am de lucru și cumpăr un capac de toaletă.

Pentru ca petrec foarte mult timp acolo și am considerat ca e nevoie de un model mai avansat, deci implicit mai comod.

Facând o paranteza treaba asta e exact ca și cu salteaua pe care dormi. Trebuie să fie foarte bună pentru că iți petreci o treime din viață acolo. Cu salteaua am rezolvat mai demult…

Revenim  la capacul de buda. (nu ca mi-aș petrece altă treime din viață acolo dar vreo 10 minute pe zi bifez oricum…)  … toaleta pentru pretențioși.

Model cu prindere din inox. Margine lată și moale. Cam ăsta era capacul de care aveam nevoie. Și îl comand…

…on line. adica de pe net sau internet. Am facut precizarea ca să înțeleagă și ăla care mă înjura că am scris de rău despre doamna raluca de la eos.

ma loghez. ca să fac comanda. dau mail. nu platesc cu cardul din principiu. ca nu e sigur. si in ro sunt prea multe taxe de platit. Prefer cash la livrare dupa inspectia marfii. adica dupa ce vezi ce e in colet. sa nu cumperi o cutie cu rumegus si vreo caramida tiganeasca pentru greutate.  dau email. ei confirma, eu confirm, ei factureaza eu confirm, ei trimit eu astept, altii transporta eu astept, ei asteapta, eu primesc ei asteapta, eu verific produsul în deplina lui funcționalitate, ei primesc banii. cam asta e diagrama procesului.

in mod normal s-ar fi terminat. tot. dar…

a doua zi primesc un sms.

„vă mulțumim pentru achiziție. Fabrica de Capace de Toaletă. Am lansat colecția de toamnă… Modele noi, prețuri promoționale…”

draguță ideea. dar zic pas. nu mai am nevoie…

după două zile…primesc un mail cu promotii. Nuuuu vreau! Nu mai am nevoie. La 3 bucati unu gratis. 25 de culori noi. noul model ecologic. și biodegradabil. Mie și frică să mă gândesc ce inseamnă asta. Un capac de budă biodegradabil. Sper sa nu îl apuce degradabilitatea exact cand am eu treabă pe acolo… dau un mail să nu mai trimită mesaje. că e spam și nu e bine. buunn…

Dupa doua zile primesc o cerere de pe facebook. Să fim prieteni. Fabrica de capace de toaletă vrea sa fiti prieteni. Cum căcat sa fim prieteni?

Eu nu vreau! Resping. Ei insista. Că mai avem ceva prieteni comuni. 5. care imi recomanda ca ar fi bine…. ma simt amenintat ca si in filmele cu mafioti. ar fi bine sa fim prieteni ca daca nu… cine stie ce se poate intampla…

dupa 3 luni de presiune accept sa fim prieteni.

pun o poza cum am fost la iarba verde.

apare sub poza:

Fabrica de capace de toaleta apreciaza asta.

Ce? poza? sau ca am fost la pescuit? ce o sa inteleaga lumea? Mai primesc un mesaj de la un prieten că nu mai vrea să știe nimic de mine pentru că s-a săturat de mesajele în care îi recomandam să se împrietenească cu Fabrica de Capace de Toaletă. Stai băi frate că eu nu am recomandat nimic la nimeni! Ce dracu!

Apoi primesc pe twitter. fabrica de capace de toaleta te urmareste. vrei sa o urmaresti si tu? NU? cum sa urmaresc eu twiturile fabricii de capace de toaleta?

dupa 2 zile de liniste:

fabrica de capace de toaleta te-a adaugat ca prieten pe HI5!

Cum morți măsii că eu nu am cont pe hi5?

mai trece o zi si primesc:

logheaza-te ca sa vezi profilul meu pe linkedin

wtf!

ultima vine de la myspace! nu mai suport!!!!

pun mâna pe telefon și sun. Răspunde o doamnă cu o voce pițigăiată.

– Să mă dezabonați de la toate siteurile de căcat! M-am săturat de voi. Nu vă mai suport!

– Dar pe cine căutați?

– Nu sunteți Fabrica de Capace de Toaletă?

– Nu… Fabrica de Capace de Toaletă a dat faliment acum 3 luni. Nu mai e nimeni de la ei… Noi am cumpărat fabrica de la ei și ne-am reprofilat. Facem olițe de noapte din plastic….

Daca doriți lăsați-mi datele și vă trimit o ofertă de preț…

Am închis repede. Mi-am scos cartela din telefon și am aruncat-o. Mă gândesc să schimb și telefonul… mailul, twiterul, facebookul…tot.

4 comentarii la „Comerț modern!”

  1. Pingback: Tweets that mention Comerț modern! -- Topsy.com

  2. Esti tare, frate; mi-ai placut. Asa patesti daca iti pui „boii in jug cu dracul”
    Sincer, daca in povestea ta este (presupun) doar imaginatie, eu am patit-o pe bune.

  3. Frate…bucura-te ca nu ai avut de-a face cu vreo firma de pompe funebre…sa-ti dea aia like-uri si urmariri pe toate conturile… apropos, este una care are masina mortuara MM xx RAY…nu-i vrajeala, e parcata in centru vechi…ar trebui sa-i facem o poza dar nu stiu dca-i legal, si sa vezi nene postari pe FB :* cu noi poti ajunge in Rai *…

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.