Atentie mare in urmatoarele 10 zile!

Guvernul a mai scos un porumbel din șapcă. Sau din cur! Că din cap nu puteau să îl scoată. În termen de 10 zile trebuie distruse toate stocurile de ierburi etnobotanice. Drogurile săracului. Ierburile alea cu care se făceau praf oamenii.

1. Dacă le distrug prin ardere e jale. ne drogăm jumate de țară.

2. Dacă ei declară că le-au distrus, dar nu o fac? Și mai încolo vă treziți că au mai apărut cîteva mii de dealeri pe piață. Că oamenii au prins gustul banului, cunosc afacerea, plantele sunt relativ ușor de procurat… Simplu.

3. Contabilicește cum faci. Stoc zero! unde-i marfa? S-a fumat (aprins)! Cum. Uite așa: Puff puff… Faci inventar și treci după aia zero?

4. Ce nu or să păstreze oamenii or să dea cadou la prieteni. Așa că puteți fi siguri că încă cîteva luni vom mai auzi de cretini intoxicați cu tot felul de buruieni!

concluzie. trebuia să organizați niște centre de colectare, care să primească mărfurile, și să emită facturi care să certifice cantitățile retrase de la consum. Verifăcările puteau să se facă și mai târziu pe baza actelor. Și aceleași acte le poți folosi pentru a reglementa și contabilitatea.

părerea mea!

Ce e și mai drăguț? Graba! Au rezolvat-o în 30 de zile. Repejor. Ședințe, propunere, lege, publicare, aplicare. Bă mânca-v-aș meseria voastră, da sunteți miezul din dodoașcă! E record de viteză pentru o lege în România. Asta reacție rapidă! Nu v-a deranjat nimic până acum atât de tare. Ce să se fi întâmplat așa dintr-o dată? Să fie din cauză că principalul importator de ierburi din astea a plecat din țărișoară cu câteva milioane de coco și nu mai știe nimeni nimic de el? Să înțelegem de aici că nu se mai primește cota din afacere, deci afacerea trebuie să dispară? Poate vorbesc prostii, dar am un prieten care vroia să își deschidă un shop de genul. Și acum 3 săptămâni a renunțat. De ce? Pentru că l-a sunat cineva de la București să îl anunțe că numărul Unu a fugit din țară. Cu foarte mulți bani, Și asta înseamnă că în foarte scurt timp toate magazinele lui se vor închide. Și cum avea vreo 100 era clar că s-a terminat pentru toată lumea.

De ce sunt mai mult ca sigur că e adevărat? Pentru că Guvernul vroia să emită mâine o ordonanță de urgență, dar parlamentul a fost mai rapid. Au promulgat legea mai repede cu o zi. Cei care ânțeleg ceva să ne dea și nouă niște lămuriri. Că nu mi se pare normală graba. Și nu mă luați cu grija pentru populație că nu cred nici negru sub unghie.

2 comentarii la „Atentie mare in urmatoarele 10 zile!”

  1. şi se mai vorbea de o posibilă legalizare a marijuanei… :))
    logic aşa ar trebuit…dat liber la tot… interzis sub 18 ani cel puţin. Ce? alcoolu’ se interzice când dau puştanii în comă?
    …da cât timp guvernele fac combinaţii grele, logica e pipi!

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.