Duda de alamă în publicitate! Top 3! Comunicații!

Un top 3 personal  al celor mai proaste campanii de publicitate de anul care tocmai a trecut. Astăzi comunicații!

Locul 3 Cosmote Porumbelul. Destepților. Ați făcut un clip… Nu era foarte simplu dacă omul aducea porumbelul cu el. Și îi dădea drumul cu mesajul legat la picior. Știu! Nu ar fi fost original. Și așa v-a venit ideea să prindă omu un porumbel la care să îi spună adresa. Rar. De parcă porumbelul era handicapat. Nu personajul…

Locul 2 orange pinguinul. Ce e frate cu pinguinii ăia care cad din cer și intră pe ușă și pe horn de nu mai vezi nimic de ei. Mie mi se pare o invazie de prost gust. Nu fac nici o legătură cu o ofertă care ar trebui să îmi aducă un avantaj. Pe lângă faptul că baloanele ar trebui să se ridice, v-a mai venit și ideea măreață să îi lipiți de ușile oamenilor. Seamănă mai mult cu un film de groază… Pe lângă faptul că numele e foarte prost ales… Am mai scris despre asta

Locul 1 Romtelecom tarzan toată seria. Inclusiv cu papagalul ăla stupid care comandă pizza și mai apare pe neașteptate din spatele televizorului. Ce o fi avut de a face papagalul, pizza cu tarzan televizorul și internetul nu am nici cea mai vagă idee! Cine dracu dă banii pe asemenea campanii…?

Foarte slabă campania, ideea, actorii, papagalul, pizza, telefonul, calculatorul. Toate sunt sub orice critică… OOAA! Mai este unu când Tarzan are ochelari și a primit papuci de casă de la soacră. Cu care vorbește pe mess!!! WHATTT??!!!

2 clipuri sunt de pe IQads da cum nu pot sa pun linkul de acolo, le-am downloadat și le-am pus pe contul meu de youtube.  Poate vă implementați domnilor un plugin (habar nu am dacă asta trebuie) pentru wordpress (și facebook, my space, twitter, etc). Unul (cel cu orange) l-am luat direct de pe youtube.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.