Dacă ați avut probleme cu TBI Leasing, pot să vă ajut!

nu vă promit minuni. Nu vă promit că veți primi mașinile cadou. Ce vă promit e că îi vom obliga să respecte contractele, să ne dea banii luați în plus înapoi, să ne dea tva-ul de la asigurări înapoi, să ne scadă ratele la valorile pe care le-am negociat, adică mai simplu să ne respecte, !

Scrieți-mi și am să încerc să vă ajut!

6 comentarii la „Dacă ați avut probleme cu TBI Leasing, pot să vă ajut!”

  1. Salut. Nu sunt avocat, dar am probleme mari cu teparii astia. Si incerc sa mai caut persoane care au probleme ca sa demonstram ca sunt tepari.

  2. cineva a depus recent dosar la tbi leasing ptr o masina si din cate comentarii am citi pe net, nu prea am gasit cuvinte de lauda despre ei. banuiesc ca toata cheia este contractul, trebuie sa fii foarte atent cand il citesti.
    care firma de leasing este cea mai serioasa, care sa respecte ceea ce scrie in contract?

  3. Legat de Porsche Leasing…sa nu ii mai laudam ca eu am asteptat 6 ore intr-un birou pentru un RCA amarat si nu puteam sa imi ridic masina ca nu trimiteau ei rca-ul.

    Unicredit sunt de 100000000 de ori mai seriosi

  4. Buna ziua. Si noi avem probleme cu cei de la TBI LEASING.pe langa faptul ca ne-au taxat de o gramada de bani,nu reusim sa vorbim niciodata cu ei.Am vrut sa inchidem cu un an mai repede,dar nu ne asculta nimeni.Desi ratele sunt platite,ne trezim cu tot felul de penalitati.Am cerut sa ne spuna cat e suma finala de achitat,iar ei ne-au spus ca tre sa achitam pt asta 270 lei.Cum adica? e hotie pe fata.Ma ajutati cu un sfat? Maine voi contacta si un avocat.Asa nu se mai poate. Va multumesc.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.