Geoană nu plătește? C`mon!

Toată presa s-a învolburat și au apărut zeci de articole care îl desființau pe Mircea Geoană pentru că are datorii de milioane de euro și că apelează la tot felul de scheme ca să nu plătească facturile. Vorbim bineînțeles despre facturile din campania electorală. Acuma se vorbește de o sumă de aproximativ 15 milioane de euro. Așa se vorbește. Pentru că sunt mai multe variante și eu am încercat să fac o medie.

Haideți să lămurim problema:

Bani mai mult ca sigur, există

. Adică fizic în niște valize sau niște conturi există banii aceștia pregătiți pentru plata serviciilor și a materialelor din campania electorală. Doar că voi, cititorilor, trebuie să înțelegeți un lucru foarte simplu:

Banii se păstrează până după alegeri. Și apoi plătesc doar cei care pierd. Înțelegeți? Deci dacă ai pierdut și aici mă refer la toți cei 3 candidați care au șanse – ceilalți nu intră în discuție, plătești. O mică clarificare – practica asta se referă doar pentru contractele mari, de sute de mii de euro. Nu la 100 de găleți. Nu ați înțeles nimic, nu-i așa? Candidatul care câștigă, așteaptă frumușel firmele care trebuie să fie plătite să vină după bani. Cine credeți că are tupeul jegos să vină la președintele româniei să ceară achitarea facturilor. Nimeni. Bănuiesc că v-ați prins că primesc ei ceva în schimb. Nu banii din campanie. Niște contracte avantajoase, niște chestii… E o investiție bună. Gurile rele spun că după maxim un an primești dublul banilor investiți… Bună treabă! În maxim un an…

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.