Uite dovada, deșteptule!

Scriu că am văzut ceva pe un panou publicitar cu led în Baia Mare. Și se trezește un ”deștept” să îmi țină o cuvântare despre efectele nocive ale minciunii. Și strecoară și niște înjurături. Apoi, dragule. Eu nu m-am strofocat foarte tare pentru nimic în viață. Dar excelez într-un singur lucru. În prostie. Sunt atât de prost, că nu pot să îți povestesc. Drept urmare m-am echipat, mi-am luat aparatul de fotografiat și am ieșit noaptea să aduc dovada incriminată. L-am și sunat pe președintele PSD Baia Mare să îl întreb dacă știe ceva despre reclama asta. Și nu știe absolut nimic. Ei, ai mai jos pozele. Sper că acum nu o să mă mai faci mincinos. Și nu o să mă înjuri degeaba! Și îmi pare rău că trebuie să fac asta, prietene, mă simt obligat să îți spun că ești prost. Consolează-te cu gândul că ești primul cititor al acestui blog care a primit eticheta asta. Să dea Dumnezeu să fii și ultimul! Și șoc! Ți-am șters comentul!

0 comentarii la „Uite dovada, deșteptule!”

  1. Măi dar sensibilos mai eşti, dragă Gaben! Probabil că de furie, ai uitat că valoarea unui om se masoară şi după puterea duşmanilor pe care-i are. Deşi sunt convins că respectivul nu merita să-i acorzi atâta atenţie. Aşa că mai bine las-o aşa: „Câinii latră, ursul trece!”

  2. prietene, chiar deloc. Dar nu prea imi place sa fiu numit mincinos. si daca ma mai si injuri fara absolut nici un motiv logig, apoi foioioi ce manervez. noroc ca nu ma tine mult

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.