A avut loc și accidentul feroviar pe săptămâna asta.

1255755659După ce am stat cu sufletul la gură că vom avea o săptămână fără accidente feroviare, am aflat ușurați că s-a rezolvat. Nu au mai deraiat ci s-au ciocnit. Două trenuri. Și poza și știrea de aici.

Nu mai comentăm despre profesionalismul angajaților CFR. Nici a celor care lucrează pe trenuri și nici a celor care fac reparațiile la trenuri și linii. Ăia care cereau salarii mărite și care intrau în grevă de 2 ori pe an.

0 comentarii la „A avut loc și accidentul feroviar pe săptămâna asta.”

  1. Pana una alta infrastructura la pamant si inconstienta/incompetententa angajatilor CFR au facut in randul pasagerilor (ma refer strict la persoane care nu lucreaza in nicio divizie a CFR) o singura victima in ultimii 3 ani si niciuna in 2009. In schimb la stiri vedem cel putin lunar imagini de la un accident mortal in care a fost implicat un microbuz sau un autobuz. Desi pare greu de crezut si cu atat mai greu de acceptat, in Romania nu exista transport de calatori mai sigur decat cel feroviar. Cifrele demonstreaza clar acest lucru. 😉

  2. Perfect de acord cu tine. Până la un punct. Timp de vreo 10 ani nu au fost evenimente. Acum dintr-o dată sunt mult prea multe.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.