Domnule Băsescu, mai candidați?

10Domnule președinte.

Vă scriu pentru că așa cum vă știm, sunteți un om vertical și care face tot posibilul să se țină de cuvânt. De aceea țin să vă reamintesc declarația dumneavoastră prin care vă declinați candidatura în cazul în care rata șomajului depășește un număr de 2 cifre. Acum, dacă e să fim cinstiți nu ați precizat care două cifre, dar noi am presupus că ar fi vorba de numărul 10. E drept. poate fi și 25 sau 90, dar să nu fim parșivi că nu e momentul.  Deci, așa cum ne comunicați la respectivul interviu, nu sunteți dispus să vă sacrificați imaginea personală, candidând la preșidenție în cazul în care se împute treaba (economic).

FMI-ul a comunicat o rată a șomajului de 9,6 % până la sfârșitul anului. Un pic de matematică. Din totalul de 9,1 milioane de proști care cotizează la buget 873,000 sunt șomeri. Facem o calculație simplă aici (că nu toți suntem tâmpiți rezultați ai învățământului  româneasc așa cum ne-ați gratulat) mai este nevoie de 37.000 de oameni pentru ca  să se ajungă la 10 %. Eu sunt mai mult ca sigur că luna viitoare trecem de cifra care conform promisiunii nu vă permite să candidați.

Rezumat: Domnule președinte, vă mențineți promisiunea să vă retrageți candidatura în cazul în care șomajul depășește 10 %?

PS. Sper că nu am dat vreo idee celor de la celelalte partide să înceapă să concedieze oameni.

PS1 ANOFM anunță un șomaj de 6,9 %. Voi pe cine credeți? Pe cei de la FMI sau o agenție care dă socoteală celor de la guvern?

0 comentarii la „Domnule Băsescu, mai candidați?”

  1. Pingback: Repar acum o mare nedreptate personala. Bloggeristica… « Chinezu

  2. Pingback: Opriţi campania! Şomaj peste 10%! Zice Cotidianul… « Gaben.ro

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.