Vașnicii jandarmi în acțiune!!!

david-and-goliath-sumos2 (1)V-am spus că am fost la un meci de rugby ieri, motiv pentru care de acum sunt un mare fan al acestui sport. Ce vroiam să vă relatez mai pe larg e despre vitejii jandarmi care deși vin pe bani la aceste meciuri (cred că nu sunteți atât de creduli să aveți idei cum că ar presta gratuit) pe lângă că ești obligat să îi chemi, nu fac absolut nimic, pentru că burțile nu le permit nici măcar să facă un pas mai vioi. A, îmi cer scuze. Fac ordine cu cei mai nevinovați dintre spectatori. La meci când salvarea a intrat pe teren unul dintre oamenii care priveau meciul de lângă gard a făcut observația de bun simț că salvarea nu poate ieși din incinta stadionului pentru că toți „artiștii” au parcat chiar la intrare.

Când le-a spus jandarmilor să facă ceva ca să scoată mașinile din drumul spre stadion, au ridicat din umeri neputincioși. Și au dispărut ca potârnichile în toate direcțiile. Când cei de pe salvare au decis să aștepte finalul meciului, și au oprit mașina lângă teren au apărut ca din senin și au început să strige la oameni că stau prea aproape de ambulanță. Dar erau mai violenți doar cu copii și cei mai plăpânzi dintre spectatori. Că nu își permiteau să vorbească așa cu oricine. Și oricum o făceau doar ca să vadă lumnea că sunt și ei prin zonă, pentru că oricum ambulanța nu pleca nicăieri, iar medicii nu erau în nici un fel deranjați de prezența spectatorilor în jurul ambulanței.

Și la sfârșitul meciului când au fost niște mici altercații între jucători, au dispărut în câteva secunde de parcă nu ar fi existat niciodată. Cred că antrenamentul lor constă în dezvoltarea abilităților de a dispărea când apar probleme. Poate asta ar explica și burțile revărsate peste centuri.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.