Pe voi cine vă mână'n luptă? Spune și tu!

1Spune și tu! Da tată spun și eu. Dacă la prima impresie sau vedere mi s-a părut un proiect drăguț, tocmai modul în care am aflat de site-ul acesta m-a pus pe gânduri. A fost promovat de câțiva blogeri pe care îi citesc. Și pentru că fiecare a ales un alt articol de pe site-ul acesta și l-a comentat m-a făcut să mă gândesc că e ceva putred în spatele inițiativei.

Să ne înțelegem de la început. Mi s-a părut o idee fantastică, dar m-am desumflat când am văzut că e tot un proiect politic care așa cum sinteți obișnuiți nu are nici o finalitate pentru noi, cetățenii. Și cel mai frustrant a fost să văd că o idee atât de bună a avut o promovare de rahat care a aruncat-o în banal. Să mă explic. Te aștepți ca o asemenea inițiativă să vină de la o asociație care luptă cu sistemul sau chiar de la o mână de entuzaști care au un prieten priceput la programare.  Dar când intrii pe site și vezi că dau cadou sepci, genți și tricouri cadou. Dacă scrii ce probleme ai. Păi asta înseamnă o căruță de bani să le faci și să le trimiți la oameni acasă.  E plin pe toate panourile și sistemele de afișaj de reclame la site-ul ăsta. Asta e o dovadă foarte clară de bani în abundență. Și a treia greșeală e că ați lansat site-ul așa aproape de alegeri.   Nu mai număr greșeala de a vă promova pe bloguri în zile diferite.

Acuma că e un link către site-ul domnului Emil Constantinescu, nu e o surpriză. Că PNL nu putea susține proiectul pentru că au plecat de 1 an de la guvernare. PDL și PSD sunt la putere. Singura mea dilemă e cui vor servi datele organizate frumos pe județe/probleme/număr de nemulțumiți.

Dacă vreți o părere de amator, trebuia să faceți o guerilă. Să lipiți afișe noaptea. să faceți grafitti, să aruncați din mașină manifeste, să vopsiți copacii albaștrii, să vă legați cu lanțuri de prefecturi, din astea așa de comando. Voi vă faceți reclamă cu zeci de mii de euro. Păcat de idee…

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.