Alte două scurte, românești!

1.

La noi scăderea PIB-ului se numește (politicienii o folosesc)  CREȘTERE NEGATIVĂ! C’mon. Vi se pare că sună mai bine? Sună la fel de aiurea. Ca și împrumutul de 6, 8, 13, 20 de miliarde de dolari care îl luăm de la FNI.

Există un precedent. L-au folosit European Drinks. Care în toate reclamele scriau cu litere imense lângă poza produsului ”E NATURAL să câștigi” adică ceva cu natural pentru produsele de la Chimical Brother.  Așa și cu CREȘTEREA negativă.

2.

După ce am luat-o penibil la fotbal toate televiziunile ne prezintă pe muzică din filme cu război dezastrul provocat de suporterii sârbi. Ce sperați domnilor. Că sârbii vor fi depunctați pentru că au aruncat torțe în teren? Poate că vom fi noi depunctați pentru că organizatorii nu au reușit să îi împiedice pe oamenii aceia să ducă torțe pe stadion. Cică le aveau ascunse în pachetele de țigări. Eu unul nu știu ce țigări fumează sârbii și cât de mari sunt  pachetele lor de țigări. Dar pentru cei care nu au ținut niciodată o torță eu unul vă spun că nu o poți ascunde decât eventual într-o narghilea …

0 comentarii la „Alte două scurte, românești!”

  1. da vere, super ca m-ai adus aminte de faza cu cresterea negativa, ca o auzisem ieri la base si o uitasem. ce sa faci, dau si ei cu vrajeli la noi si au impresia ca suntem fraieri. lasa ca vad ei la alegeri.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.