Stimați blogheri! Vă propun să vindeți tricouri!

Mi-a venit o idee urmărind un blog foarte popular. Vreau să vă propun să vindeți tricouri. Nu vorbesc prostii! Și nu vreau să fac bani cu chestia asta. O fac absolut din convingerea că dacă voi cei cu atăt de mulți cititori și fani vă puneți mintea puteți face acest lucru și să facem un lucru bun împreună.

Și diferența de bani să o donați în scopuri caritabile! 26 de lei!

Un tricou costă la furnizor undeva în jur de 2,02 euro pret cu tot cu tva (site-ul furnizorului).  Vorbim de un tricou de bună calitate. Datorită relației pe care o am eu cu acest furnizor prețul scade cu 15 %.  Adică 1,717 euro (cu tot cu tva). Transportul de la furnizor la mine costă cu un curierat rapid 0,05 euro pe bucată. deci prețul total al tricoului este 1,767 euro. Nu vă iau bani pe imprimat. Condiția. O singură culoare la alegere un singur model/blogher. Comandați 5 tricouri o dată. Vi le trimit prin curierat rapid. Costurile de transport pentru 5 tricouri sunt de aproximativ 12 lei sau 2,8 euro. Ca să nu întrebați de ce costă mai mult când vă trimit 5 tricouri vă spun că transportul se calculează astfel 9 lei primul kilogram. apoi 0,9 lei pentru fiecare kilogram în plus. Prețurile sunt de la Sprint Curier cu care au am contract și lucrez cu ei foarte bine. Dacă aveți alte variante vă aștept.

 

Deci prețul pentru un tricou este de 2,047 euro. la voi acasă. indiferent de mărime (S,M, L, XL, XXL)

Vindeți un tricou cu 35 de lei. Diferența pe care o încasați o virați într-un cont pe care îl vom cere de la Cabral sau de la Chinezul sau de la oricine considerați voi că este demn să administreze acești bani. Nu vreau să supăr pe nimeni dar mie cei doi mi s-au părut cei mai implicați în a-i ajuta pe oamenii care chiar au nevoie. Nu pot să urmăresc toate blogurile. poate mai sunt și alții.

Nu vă fac alte tricouri până când cel care administrează contul nu îmi confirmă că ați virat banii pentru cele comandate anterior. 

Puteți pune absolut tot ce doriți pe tricou, într-o singură culoare și neapărat vom trece un slogan pe care aștept să îl concepem împreună. Slogan care va fi pe toate tricourile.

Ca să evităm orice întrebări stupide sau insinuări. Nu îmi trec nici blogul, nici numele și nici un fel de reclamă pe tricouri. Nu îmi plătiți nici un ban până nu primiți tricourile. Voi încasați banii în avans pe tricouri. Plătiți banii pe tricouri la livrare. Diferența o virați în contul pe care îl vom stabili împreună și la cel pe care considerați voi că este de încredere. După ce persoana confirmă primirea banilor puteți comanda altă tură de tricouri.

Nu câștig absolut nimic din chestia asta. Vreau să fac ceva să ajut alți oameni care chiar au nevoie.

Observație. Nu facem reclamă decât la blogul personal. Nu la Orange sau Coca Cola. Sunt sigur că vom modifica mici chestiuni aici. Dar numai cu acordul vostru. Singura chestie de care îmi este teamă este că se vor găsi câțiva care să își facă tricouri și vor ”uita” să trimită diferența de bani în contul pentru ajutor. Aici vă rog să vă gândiți la o soluție.

Aștept comentariile voastre!

Sunt sigur că vom găsi împreună o variantă simplă atât din punct de vedere contabil cât și logistic. Mulțam!

0 comentarii la „Stimați blogheri! Vă propun să vindeți tricouri!”

  1. Pingback: Stimați blogheri! Vă propun să vindeți tricouri! « Picătura chinezească

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.