Soft de editare foto pentru pitipoance si cocalari

da pornește televizoru’  că e

o emisiune interesantă despre

pițipoance și cocalari…

mai stai?

 

9 comentarii la „Soft de editare foto pentru pitipoance si cocalari”

  1. Da, poate că nu-i rău … da’ cred că e cam mult de muncă pentru piţi sau cocă … poate că depăşeste capacitatea neuronală a ăluia singur si stingher care-i bâzâie în cap ca musca-n borcan … nu-i mai simplu să le dea doar nişte poze cu (zic şi eu) Şoarzănegăr, Şachira şi ceva de prin Beiuoăci ? Cu o gaură ovală în locul feţei, să îşi pună fiecare acolo fizionomia … o singură sculă : „crop”. Adică mai simplu de atât nici că se poate cu toate că s-ar putea să li se-ncingă neuronu’ ş-aşa … da’ frate, dacă vrei să fii cul tre’ să faci un efort, ceva cât de cât, hai, că nu-i aşa greu …
    Da’ pretu’ să rămână ca pentru „adobe master collection” că fudulia se plăteşte, nu ?

  2. Buna idee asta cu softurile speciale pentru kokalari.

    Cu ce te filmezi? cu aifonu? Ce suport folosesti pentru masina? Cu ce editezi video, cum faci exact? Poti sa faci un post de tipul „how it is made” sau „making of”, sa ne arati toata tehnologia, daca nu e secreta, sa inveti si alti oameni curiosi cum sa faca vlogging cu mijloacele din dotare… Generatiile urmatoare iti vor fi recunoscatoare!

  3. foarte tare prietene. nu stiu de unde a plecat ideea asta a ta, dar… felicitari. acum sa-ti spun un secret – sunt oameni care fac treaba asta pe care o faci tu in fata unui public (avizat sau nu, nu e treaba mea sau a ta sa judecam). se numesc stand-up-eri. stai linistit, nu asta-i secretul. ideea este ca baietii astia de care-ti povestesc fac o meserie grea. si pentru ca e greu sa spui lucruri amuzante dar si pentru ca e greu sa gasesti lucruri serioase pe care sa le faci amuzante. iar tu, din punctul asta de vedere, nu duci lipsa de idei. secretul e ca am vazut azi dimineata o repetitie pentru un numar de stand-up al unui baiat care chiar stie ce face. bucurestean, stand-up-er de vreo 7 ani. adica da, unul dintre baietii aia care bantuie net-ul. subiectul numarului pe care l-am vazut este „spiritul malefic de pa gutai”. sigur… muntele nu e gutai, este vorba despre soseaua dintre Comarnic si Sinaia. in rest, totul corespunde. nu stiu ce sa-ti spun sa faci. m-am gandit ca e bine sa stii. si inca ceva – mi-a placut post-ul baiatului dinainte mea. cam astia suntem noi, romanii: ne uitam la un bugatti veyron si prima intrebare care ne vine in minte este „da’ cat consuma la suta?”. toate bune.

    1. prietene, multumesc de aprecieri. cat despre restul povestii daca nu e o coincidenta, nu prea am ce sa fac. asta e romania. nici nu ma stresez prea tare… e o cauza pierduta din start….
      dar … sa stii ca am observat ca viata asta are un mod foarte ciudat de a pune lucruile la punct….
      mai hai pe la noi…

  4. Fratioare, daca-ti mai… Gresit… Voiam sa spun ca daca-ti mai citesc mult posturile, dar nu e cazul… :)) Deci, daca te mai urmaresc mult la TeVeu’, o sa ma ingras. Doar stii ca rasul ingrasa, deci o sa am si eu nevoie de un tool ceva… :)))

  5. Se pare ca ideea ta legata de „pump my muscle” a fost preluata deja de ceva companie de filmari care o foloseste pentru a modifica materialele video, mai ramane sa-i lamuresti ca a fost ideea ta.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.