Domnu Oană, sper că nu vă deranjează…

11 comentarii

 1. Pe mine m-au tras pe cosor aia de la ING. Mi-au luat 0,9%. Vezi ce înseamnă sa fii ai oua „mai vizibile”? De fapt nu ii invinovatesc; in locul lor iti luam 0,01%, sau eventual trebuiau sa iti dea niste bani….

  Sau ti-au dat?…..

  1. nu mi-au dat nici un cent. dar diferenta e dupa felul de abonament. noi avem un tip de abonament lunar care ne permite comisionul asta. nu stiu sigur, ceva 70-80 de lei pe luna…

 2. Ai tipuri de abonamente , 3000, 5000,7000 etc. euro sau ron si platesti o suma de x ron pe luna. Dupa ce depasesti acest abonament incepi cu acest procent dar 0.6% mi se pare mult.

  1. Author

   serif, sa iti explic mecanismul.
   situatia 1. vine clientul dupa marfa. nu are bani. io nu i-o dau ca nu mai vad banii. omul se supara il pierd. asa ii iau banii de pe card si am rezolvat, toata lumea e fericita.
   situatia 2. vine si da comanda, dar nu are bani de avans. daca il las pleaca si nu mai vine inca o data cu banii. asa iau banii de pe card si la revedere.
   situatia 3. vine clientul persoana fizica. eu am foarte putini si nu imi merita sa tin o casa de marcat. ii iau banii de pe card si am rezolvat problema.
   ideea e ca e un plus pentru ca nu platesc o taxa lunara, ci doar un comision pe care mi-l asum. fiind sume mici, nu e asa un stres. pierd mult mai mult daca nu il am.
   atat. :)))
   si nu m-a costat nimic. daca nu functioneaza sistemul, il dau inapoi la banca si aia e…

     1. Ar vrea bancile sa aiba $$$$$$ popilor :). Daniel vegheaza, tocmai am vazut ca nu se mai poate filma la nunti si botezuri, decat cu aprobarea shaolinului de mai sus.

 3. Waw. 0.6 comision la ing? Eu am 0.9 de la bt si brd si asta obtinut cu greu. Voi cere o oferta si la ing ca mi se pare mult 0.9. In plus, nu stiu daca stii, la POS, comisioanele la bonurile de masa electronice sunt inca 4-9% in functie de emitent.

  1. Author

   serif, noi avem cel mai mic pachet la ing. adica asta e la prima strigare. am intrebat = atat ne-au dat.

 4. Deci POS-ul nefiind in aceiasi retea cu tine nu il poti suna nelimitat…asta nu e normal. 😉 (sau il poti suna dar te taxeaza cu 0,6%…pe minut).

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw