Opulență fâșiilor de pui!

9 comentarii

 1. Serif aceasta este noua generatie de „top” si apoi ne intrebam de ce ne arata toti cu degetul ca suntem vai de curul nostru cand specimene din astea ne fac reclama „pozitiva” in fiecare secunda din viata lor .

 2. In afara faptului ca-ti editezi postarile cu o lipsa totala de respect pt. eventualii cititori, nerespectand cele mai simple reguli gramaticale, apropo, al BAC-ul luat pe bune?, mai faci si reclama mascata unei firme aducatoare de junk-food in Romania!
  Se plateste bine, n’asa???

  1. Author

   foarte bine! scriu de 2-3 ori pe an despre ei, si ei mi-au dat un opel astra nou. in 3 ani e al meu.

  2. Sangeorzan dar unde este lipsa de respect ? Ca a scris despre un imbecil care nu stie sa vorbeasca frumos. Sau despre faptul ca nu a auzit de fashion. Trebuie sa ai si argumente inainte sa te aprinzi asa. PS nu mananc de la fast-food.

   1. Stai chill. Ca sangeOrzAn e un hater care nu are nevoie se subiecte. Pe el il deranjeaza ca scriu. Si ca sunt frumos. Si destept. Si inalt. Si blond…
    Data trecuta mi-a transmis ca ii e scarba de mine ca am scris pancarda in loc de pancarta. Sau invers. Mda… n-am corectat…

    1. Sunt Zen chiar, eram curios doar cum ai ” ofensat” o categorie de cititori , si acum ma gandesc ca acea categorie de obicei nu stiu sa citeasca , deci „potentialii cititori” nu exista.

 3. La un bar oarecare, unde eram client fidel. Era noaptea pe la 1.30. Patronul in spatele barului, statea cu noi la povesti.
  Intra Gigi, smecherul locului, rupt in gura.
  -Da repede ceva de baut la baiatu! (Da trece-ma pe caiet ca stii ca sunt baiat de comitet) adauga in soapta.
  -Bine ma, da ce sa fie?
  -Orice! De la motorina in sus, tat beu.
  Na, omul nu se astepta sa bea votca, Cif apa minerala si super glue. 😀
  True story

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw