Ți-ai uitat actele acasă? NP

7 comentarii

 1. Salut Serif, ai schimbat ceva la blog, ca nu mai primesc feed-ul pe mail. 🙁

  1. Author

   serif, dimpotriva. adica nu am schimbat nimic. una ca mi-e lene si a doua, daca ceva merge de ce sa schimbi. nu?

   1. nici eu nu am primit newsletter sau cum ii zice legat de postarea asta … si is pe gmail … nu ca ar conta.

   2. adica, nu ca ar conta ca is pe gmail … ca de newsletter am nevoie, ca de cand nu mai intru pe facebuci zilnic, la fel ca toti obsedatii care ma indigneaza, nu mai am de unde primi vesti cum ca ai scris pe mail … de aia zic, newsletterul conteaza. La sms-uri ma pot abona undeva ? Ca la cate cacaturi de oferte primesc pe sms, chiar ar fi binevenit cate un sms de la gaben o data pe saptamana …

   3. adica nu ai scris tu pe mail … am uitat o virgula, intelegi tu … sau ceva, eu stiu ce am vrut sa zic, asta e important. berea, mno. hai noroc

 2. Identificarea, in conformitate cu legea e posibila si relativ simpla. Institutia care vrea sa identifice o persoana undeva online face o solicitare la Facebook si obtine toate datele, in special adresa IP a utilizatorului. Apoi, contacteaza furnizorul de internet si coroboreaza datele de la Facebook cu datele detinatorului adresei IP in cauza si in cazul in care corespund aplica sanctiunea respectiva.
  Asta e procedeul normal/legal, iar Facebook a cam dat curs in ultimul an oricarei solicitari in care a fost vorba de instigare la ura sau alte infractiuni asociate cu instigarea la ura.
  Cel care e sanctionat poate sa faca o contestatie in instanta si sa solicite dovezile in baza carora a fost identificat/sanctionat, moment in care institutia care l-a sanctionat e obligata sa depuna raspunsul Facebook si al furnizorului de internet. Daca nu le depune se anuleaza sanctiunea.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw