Am fost la film. La prima vizionare am reținut următoarele

10 comentarii

 1. Author

  am vazut. dar am inteles ca sunt foarte multe mizerii chinezesti la vanzare. care nu sunt ca si cele originale. da, stiu ca si astea is facute in china…

 2. Thx!Super preview si de retinut mind trick-ul tau!May the force be with you!All!

 3. Salut Gaben. Ce fel de jucarii/accesorii mai aveau la cinema si ce trebuie sa faci ca sa le obtii? 😀 Eu data trecuta cand am fost in Constanta la StarWars 7 nu mi-au dat nimic.

  1. Author

   5 jucarii si 3 feluri de pahare. in baia mare au adus doar 2. si 2 vase de plastic un pic mai mari. se pot cumpara de la cinema. sunt mai ieftine daca iei un meniu.

 4. Da, filmul incepe asa: cu mult timp in urma, departe, departe in alta galaxie… de fapt filmul despre o legenda, exact ca si legendele din Olimp.
  Ca americanii au prostul obicei sa transpuna lucruri extrem de reale si palpabile in fictiune: e ca adevarul se spune de cele mai multe ori in gluma. Cat desepre Jedi si toate filosofia din film e cat se poate de real: chiar totul. Din pacate atat pot sa spun, adevarul nu e undeva la mijloc, e pe fata. Te asigur ca undeva departe, departe, in alta galxie e un Imperiu al celor doi sori care se extinde mai ceva ca o plaga nazista… De ce spun asta? Pentru ca multa lume e in bezna si nu stie ce e cu saga Star Wars, nu, nu e ca sunt un fan Star Wars, sunt un ins care a vazut prea multe, poate prea multe.
  Atat!
  Te salut Gaben, ca de obicei 🙂 .

 5. Are juniorul figurina mult-căutată, dar cu mâna ruptă (figurina, nu juniorul; și da, e aia cu sabia). Am încercat s-o lipesc, dar nu-i destulă Forță în superglu. Ți-i bună așa … „la deux pièces” sau nu o mai șterg de praf?! (cred că mai e pe undeva și paharul, dar alea sunt oricum toate la fel)

 6. Mai Tim! TOATE filmele Star Wars incep asa! Tu la asta al 9-lea ai descoperit creditele de inceput? Se confirma ca esti cel mai cretin comentatir de pe planeta!

  1. Nu, am vazut din prima man, voi, locuitorii planetei asteia de ii zice Terra sunteti niste salbateci trogloditi si, da s-au gasit mijloace prin care sa fiti readusi in simturi prin astfel de filme. Voi sunteti prosti ma, nu eu, nu eu cred ca Star Wars e sf, relax. Era chiar pentru tine dedicat, Florine! Tu puti a prostie, man! Daca tu asta ai inteles din commul meu ca eu abia la al 9-lea film SW, am observat asta, eu am atras atentia decat. Daca ai stii ce vrea sa insemene cu adevarat seria de filme cica sf, Star Wars ai fi si tu om normal si nu un salbaticit infect. Atat.

   1. Imi cer scuze @Gaben si comunitatii lui dar se pare ca unii sunt invatati ca pe blogul lui Cetin, adica la modul setat pe injurii gratuite pentru ca nu prea le raspund celor inferiori mie decat la modul sporadic.
    Atat!
    HNY! @ all.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw