Generalizarea generalizărilor

4 comentarii

  1. Apai istoria ne zice altceva-vezi crucificarea Domnului Isus Hristos-asasinarea principelui Franz Ferdinand-sinuciderea lui Jan Palach etc-pe principiul buturuga mica rastoarna carul mare!

  2. Nu zic ca e ok ce a facut gigelul ca la lovit pe batran, daca va uitati la video injura si vrea sa-l loveasca pe cel de 43 de ani. Si mosul o cauta cu lumanarea. Deci titlul corect era un prost s-a intalnit cu un alt prost. Sau daca ala de 43 de ani avea creier nu-l lovea si iesea erou din toata situatia.

  3. No,apai gandesc ca pe undeva din cauza de etate avansata,[ la al batra ma refer ] ai spus OM in fraza.daca ar fi fost un tanar,ce sa suduie ,si sa lovesca..ai mai fi spus Om in poveste?,sau ar fi fost doar ca idee.””Doi dezaxati au schimbat ceva lovituri”.Nu stiu de ce [adica cam stiu,da na..si io ] cred ca amandoi au fo dezaxati in realitate.Mos mos,da hotarat pe treaba,de al tanar , nici nu discutam, este inregistrat ca si „person sanatos..la picioare si la pumni dupa cum se vede,mai putin la cap.Nu Serif,,acolo au fo Doi nebuni in realitate.Da ,nu este fain cand cineva spune „Tati pensionarii sunt ..etc” nu de alta da si eu ma incadrez ..:)

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw