Lasă mămică…

7 comentarii

 1. App noua nu ne trebuieste ardealul si cand zic noua ma refer la familianoastra de acasa …
  Unii avem dubla cetatenie si poate nu aveam nevoie dar uite ca poate ne foloseste la ceva ne scapa de o viza …
  Viza care era necesara ca sa poata si logodnica mea sa isi revada surioara data spre adoptie in Los Angeles …
  Noroc cu norocu ne cunununam intre timp speram sa scapam de vize de sedere drumuri la ambasada dus intors si alte cele …
  Bun … Mai e o mica problema logodnica mea are 21 de anisori crescuta in centru de plasament acolo nevoie mare nu sa straduit doamnele sa le invete notiuni de ingliș …
  Surioara ei implineste 18 anisori habar nu are o iota de limba romana cu tot cu meditatii saptamanale cate 3 la numar nu poate invata deoarece pentru ei limba noastra e un fel de japoneza pentru noi.
  Acum ma intreb eu asea noua ne trebuie ardeal sau ne incalzeste cu ceva ca un copil inocent are un anumit nivel de simpatie fata de un colegut micut care provine dintro familie mixta romano maghiara sau maghiara chiar e nevoie de indignare ???
  Cred ca asta nu e next level de educatie .

  1. Avea tata o glumita referitor la voi, cica s-a dus sa ia o paine mai demult intr-o localitate din Transilvania si tanti aia din magazin tot ii dadea cu „nem tudo, nem tudo”. Atunci tata a injurat-o si a dat sa plece, la care ea „de ce injuri la mine?”…. deci cam asa e pe acolo.

   1. Author

    serif, nu prea cred. eu am umblat in toata zona aia si niciodata nu m-a refuzat cineva pentru ca nu stiu maghiara. sunt oameni faini. crede-ma. politicienii care ii reprezinta fac rau. nu oamenii de acolo. :))

 2. Postul e o glumita. Sper ca ai inteles asta :))

 3. Sunt agent vanzari din București, si o data la doua saptamani trec si prin Ardeal. Doar in HR, CV, SM unde sunt multi maghiari când caut cazare sau vreau sa cumpar ceva de la localnicii care nu sunt Români -sunt de obicei refuzat. În magazine nu mi s-a întâmplat. Să cumpere ceva de la mine, maghiarii – nici dacă le-as da cu 90% reducere. Și nu e folclor, am găsit sate în care erau oameni care nu știau mai deloc românește.
  În BV, CJ, MS unde sunt minim 50% români lumea m-a servit si mi-a luat banii. Unii maghiari mau ajutat mai mult decât românii. E mai greu să le vând marfa, dar nu imposibil. Spre deosebire de cei pomeniți mai sus, aceștia cumpără de la mine, doar dacă nu găsesc ce am eu, la o firmă de a lor, sau la mine e mult mai ieftin.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw