WOW!

12 comentarii

  1. Boss ,dacă nu o sa ajungi ca și Nelson Mondialul (sa nu-mi zici ca nu-l ști ca ….nu cred) înseamnă că n-ai făcut nimic, și ma refer la faptul ca dacă nu ajungi sa ți-o tragi prin gura cu un „fan” de-al tău cu săbii, topoare,caale,chei fraceze,moxuri,etc n-ai făcut nimic,ma refer la prețul celebrității .Ha ha ha ha .Oricum i-mi placi,mult succes.

  2. Astept emisiunea de pe YouTube.Sper sa fii la fel de haios si cu cuvintele la tine(scuze cacofonia).

  3. Este clar, o sa te puna aia de la Opel sa platesti dividende … sau ceva … de la Opel ti se trage, nu incape indoiala! Daca scriai de Audi sau altceva nu pupai nici macar jumate din vizualizari!

  4. Subiectele auto au intotdeauna succes.Eu zic ca ai scris altele si mai si cum ar fi ala cu duduia de la porsche care mi-a placut din cale afara.Sau cele cu amintirile din tinerete, eheei bune de tot.

  5. La ala cu tuica nu inveti lumea sa bea ! II inveti sa bea CORECT, ceea ce e o mare diferenta. Ca si cu beiutu asta, toata lumea crede ca se pricepe, da nu-i chiar asa. Eu am folosit filmu ala de multe ori ca tutorial ( ca in ziua de azi nu mai citeste nimeni, numa se uita la „video tutoriale” ), in scop educativ, si cred ca ai scapat pe multi de moarte sigura cu el.

  6. Articolul a avut asa multi vizitatori pentru ca parerea mea de cititor si telespectator fidel si de demult e ca s-a intors la radacini. S-a intors la subiectele si povestile abordate in clipurile tale de demult de la volan. Ala-i miezu! :))

  7. Pai cum sa nu ai vizualizări?ai un mod tare fain de a reda articolele,acum 3 minute am citit articolul cu orhideea,m-am prăpădit de râs :)),foarte tare,continua,ca ai numai de câștigat,bafta!

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw