Nu judecați copiii după faptele parinților!

13 comentarii

 1. eu cred ca era pastilat maxim copilul, nu era teribilist… era sub influenta. Nu ai cum sa faci chestiile alea doar pentru ca esti teribilist.

 2. hmmm… Tu spui ca la 20 de ani erai zmeu sarutand o fata sub fereastra maica-sii, asta era zmeu alergandu-se cu politia prin Bucuresti intr-o masina de 80.000 de euro minim! Cum nu e legatura intre banii nemeritati cu care l-a obisnuit taica-su si atitudinea sa in fata autoritatilor?! N-a zis nimeni sa-l judeci neaparat prin prisma actiunilor lui taica-su, dar banii pentru Cayene-ul ala de unde puteau fi?! El era un putoi cu liceul si facultatea la particular, pe bune, nu un antreprenor de succes!

  1. Author

   tocmai ca trebuie sa il judeci doar (DOAR) prin prisma actiunilor lui. ce a facut tac-su e alta discutie.

 3. Buna prima jumatate de postare, a doua scartaie, iti garantez eu serif ca exista o legatura intre tata-so si comportamentul lui, pe pariu la orice ora.
  Ce vreau eu sa iti spun aici, serif, e ca ai dat un exemplu prost, nu ca trebuie judecati copii dupa faptele parintilor.
  Exemplul cu tine e cel mai bun, si puteai sa te rezumi la el, sau sa fi spus unul similar ^_^.

  1. Author

   io zic ca nu exista. doar tu vrei sa gasesti o legatura intre faptul ca tac-su vindea droguri si el arata penisul la politisti din masina. e doar un tanar cretin. da, are bani de la parinti. dar asta nu are legatura cu comportamentul si faptele lui. sunt copii cu mai multi bani care nu fac asta.

   1. Care e legatura intre tac-su si tip? Simplu:
    Ca sa vinzi droguri, trebuie sa traiesti intr-un mediu diferit de ceea ce traim noi, majoritatea. Obligat noptile se „muncesc”. Cu alte cuvinte, ce educatie vroiai sa ii dea tac-su cand el nu era prezent in viata copilului?….
    Si ca sa compenseze ceva, dupa mintea lui, ii cumpara tot ce nu viseaza muritorul.

 4. Dificil, in acest caz, de a face o comparatie intre situatia pe care ai trait-o tu, Gabi, si ceea ce s-a intimplat cu acel baiat! Parerea mea este ca, avalansa de bani care vin peste tine, fara ca tu sa faci un minim efort, iti „****” tot orizontul, in asa hal incit ajungi sa nu intelegi nici cele mai elementare reguli de convietuire in societate! Asta este un fapt! Intrebarea abia acum vine: cum au putut ” organele abilitate” sa permita unor asemenea ” elemente ” SA AJUNGA pina aici? Sa fie intimplator? Sa nu fi stiut „ei”? Sa fim seriosi!

 5. ba… io is de acord cu tine. nu vad rostu sa explic de ce, sau de ce nu sunt de acord cu altii ce au lasat comment

 6. Mare Serif nu-s de acord cu matale.Ala cu droagele este un caz particular si este o legatura mai mult decat evidenta.Eu inteleg ca te-ai simtit stigmatizat si asta te-a traumatizat dar exemplul dat este tras de par…rau.

  1. Author

   serif, io ma bucur ca nu esti de acord cu mine. si ma bucur si mai mult ca putem povesti despre asta :)) da. poate exemplul e deplasat. dar esenta e aceeasi. nu conteaza cine au fost/ce au facut parintii unui om. acesta e responsabil de faptele lui. aminteste-ti cate stiri incep cu baiatul lui, copilu lui, nepotul lui, etc. de parca faptul ca e ruda cu cineva face faptele mai grave…

 7. Ce naste din pisica soareci mananca ?
  Estebine ca la prima vedere sa nu faci analogie intre parinti si copii si sa iti lasi un timp de evaluare si reflectie, sa porti discutii cu copilul si sa vezi ce poate.
  Acu poate ca tu, ca si alte persoane, esti exceptia de la regula. 🙂

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw