Peste 20 de ani…

6 comentarii

 1. Nu sunt atât de naiv încât să spun că există politicieni care nu sunt corupți, sincer, nu sunt interesat dacă a câștigat stânga sau dreapta; Clasa politică din România este doar o grupare de mici bisericuțe, și nu în 20 de ani, dar cred eu că în 50 maxim 100 o să se strice și toată starea asta… Democrația, la o adică oamenii inteligenți știu dă democrația Statelor străine au adus la crearea terorismului, da? Revenind la ai noștri … eu sunt un om simplu, care a reușit să termine liceu și atât, acuma să fiu sincer dacă nu era Adrian Năstase probabil nici pe ăla nu-l terminam că nu ar fi avut părinții bani să mă întrețină, și da nu mă duce capul să fac milioane de dolari sau să fiu olimpic, dar am făcut liceu… acest pas care în ochii comunității reprezintă atât de mult… Așa că întrebarea mea sincer că m-am tot săturat cu tot acest sistem care clar ești parte, ce au făcut ceilalți de la conducere? Poate a furat sau nu PSD-ul, dar mi-au dat cu proiectul Bani de Liceu, bani de gazdă și mâncare (la vremea aia), ceilalți nu mi-au dat nimic, ție?

  1. Author

   mie nu mi-au dat nimic nicidata. mie numai mi-au luat. si pensia de urmas. pe care trebuia sa o primesc pentru ca am fost orfan. si pe aia mi-au luat-o..

  2. Poate peste 20 de ani se va uita de Condruta, si poate moare si Isarescu, ca loazele astea doua se cred eterne si pe vecie!

 2. Ghinion, cum ar zice Mutu, trebuia sa te faci prof de fizica, dadeai meditationen, iti trageai 6-7-8 case, si traiai din chirii posterioare!
  Te si pisai pe ea de pensie, ca la sute de mii de E din chirii, aia erau bani de taxi!!!

 3. Apai cu mentalitatea asta ca statul psd-ist sau comunist sau socialist ne da ceva, nici nu ma mira incotro se duce tara asta.Noi sa fim sanatosi.HODOR !

 4. Bă băiete in douaj de ani o să fim toți urangutanii portocalii luptând pentru supraviețuire în era post nucleară

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw